Inapoi

Fire match

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 107

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 107

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii care au descoperit frumusetea pescuitului stationar stiu ca pregatirea minutioasa a echipamentului si utilizarea unor elemente (de la mulineta, lanseta pana la fire si monturi) potrivite locului de pescuit, pot imbunatati rezultatele obtinute in timpul unei partide de pescuit la match. In acelasi timp, utilizarea unui fir nepotrivit poate creste riscul ruperii liniei si pierderii exemplarelor atat de mult asteptate.

Pentru pescuitul la match poate fi ales un fir monofilament scufundator, iar lipsa memoriei, rezistenta buna la abraziune, diametrul si lungimea, alaturi de culoarea specifica substratului prezent, sunt doar cateva din specificatiile care conteaza in decizia de achizitionare a unui fir pentru aceasta tehnica de pescuit.

Poate fi ales, de asemenea, un fir cu tratament siliconic al stratului exterior. Acesta permite trecerea rapida a firului prin inele si faciliteaza lansarea precisa la locul dorit si recuperarea cu succes a pestelui.

Modul paralel de bobinare a firului permite mentinerea trasaturilor speicifice o perioada indelungata, permitand pescuitul in cele mai bune conditii.

Indiferent de tipul firului cautat pentru pescuitul stationar, il puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi foarte bune, de la cele ieftine accesibile pentru orice tip de buget, pana la cele din gama inalta de pret, ce poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea si eficienta produselor lor si pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in realizarea acestora.

Gama variata de produse si specificatiile prezente pentru fiecare din acestea, permit gasirea modelului potrivit cerintelor fiecarui pescar ce practica pescuitul la match, in functie de preferinte, buget sau brand.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur