Inapoi

Viermi conservati

Nu gasim produse potrivite selectiei.

Pentru reusita partidei de pescuit in diferite perioade ale anului trebuie folosita momeala potrivita atat pentru carlig cat si pentru momirea locului vizat.

Pentru obtinerea unor rezultate bune se pot utiliza viermi de pescuit in stare naturala sau viermi conservati.

Viermii albi pot fi pastrati o perioada incdelungata dupa prepararea cu ajutorul unor tehnologii noi. Acestia sunt conservati intr-un lichid cu diferite arome putand fi utilizati timp de mai multe saptamani dupa deschiderea recipientului sau timp de un an in recipientul sigilat..

Pot fi alese diferite arome in functie de locul de pescuit, pestele vizat sau preferintele pescarului.

Viermii conservati pot fi folositi ca momeala de carlig unica sau impreuna cu alte momeli sau pot fi adaugati in nada pentru a fi folositi la nadirea locului de pescuit.

Oricare ar fi alegerea pentru utilizarea lor, acestia aduc rezultate pozitive pentru capturi importante, la fel ca viermii naturali. Modalitatea de preparare nu diminueaza calitatile ce-i fac atractivi pentru pesti iar lichidul in care sunt conservati le mareste atractivitatea.

O alta solutie pentru pescuitul cu viermi albi in orice perioada a anului este folosirea viermilor uscati. Acestia sunt preparati prin utilizarea unei metode unice de uscare care le pastreaza proprietatile. Inainte de utilizare trebuie hidratati timp de 10-15 minute si apoi pot fi acoperiti cu orice tip de aroma.

Indiferent de tipul de conservare sau aroma pe care preferati sa o utilizati, gasiti numeroase produse din aceasta gama de la diferite branduri cunoscute prin calitatea produselor lor, la oferte si preturi accesibile in magazinul de pescuit online.Ce sunt viermii pentru pescuit conservati ?

Viermii pentru pescuit conservati sunt momeli de pescuit naturale supuse unor tratamente precum fierberea, colorarea si aditivarea prin aromare sau deshidratare.


Cum se folosesc viermii pentru pescuit conservati ?

Se pot folosi in diverse moduri, atat ca momeala de carlig cat si ca supliment in nada. Aportul acestor momeli este unul superior, sporind atractia pestilor pe zonele nadite si pescuite. De asemenea, au in termen de valabilitate mare.


De cate feluri sunt viermii pentru pescuit conservati ?

In functie de metoda de procesare, exista doua tipuri de astfel de momeli. Viermii pentru pescuit conservati prin fierbere sau deshidratare.


La ce specii de pesti se pot folosi viermii pentru pescuit conservati ?

Absolut toate speciile de pesti, atat pasnici cat si rapitori raspund la astfel de momeli. Nu sunt momeli selective, insa, sunt momeli cu randament ridicat in orice perioada a anului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur