Monturi, carlige legate somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 107

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Montura UniCat S-Hook 6/0, 105kg, 100cm
  • Mai ieftin cu 25 %

  Montura UniCat S-Hook 6/0, 105kg, 100cm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 13,70 LEI Pret Special 10,30 LEI
 2. Montura UniCat S-Hook Mono 8/0, 81kg, 100cm
  • Mai ieftin cu 25 %

  Montura UniCat S-Hook Mono 8/0, 81kg, 100cm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 14,30 LEI Pret Special 10,70 LEI
 3. Montura Climax Cult Catfish Dead Bait Rig Mono Nr.7/0
  • Mai ieftin cu 35 %

  Montura Climax Cult Catfish Dead Bait Rig Mono Nr.7/0

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 52,00 LEI Pret Special 33,80 LEI
 4. Montura UniCat Power Hook 4/0, 85kg, 100cm
  • Mai ieftin cu 25 %

  Montura UniCat Power Hook 4/0, 85kg, 100cm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 16,10 LEI Pret Special 12,10 LEI
 5. Montura UniCat Power Hook 6/0, 105kg, 100cm
  • Mai ieftin cu 30 %

  Montura UniCat Power Hook 6/0, 105kg, 100cm

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 17,30 LEI Pret Special 12,10 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 107

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii aflati in cautarea somnului, aceasta uriasa provocare a pescuitului de apa dulce, cunosc importanta monturilor pentru somn, utilizate pentru castigarea unui trofeu pentru o viata. Utilizarea echipamentului potrivit permite lansarile in locurile greu accesibile preferate de acest fel de peste, iar montura pentru somn potrivita asigura succesul zilei de pescuit.

Firele utilizate pentru monturi trebuie sa fie puternice, cu diametru mare, rezistenta la nod si abraziune. Firele sunt disponibile in numeroase tipuri de impachetari (pana la 1000m), pentru utlizarea in functie de necesitati.

Carligele dedicate acestui tip de pescuit completeaza gama elementelor componente din monturile pentru somn. Acestea vor ajuta in timpul inteparii si recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni.

Monturile pentru somn sunt realizate pentru folosirea momelilor vii sau artificiale.

Pentru pescuitul somnului se pot utiliza monturile cu pluta( care asigura flotabilitatea) si permit atasarea momelilor vii. Acestea sunt destinate pescuitului pe substrat in ape curgatoare.

Pescarii de somn pot achizitiona diferite modele de monturi si carlige legate pentru somn, de la cele ieftine la cele din gama mai inalta de pret, realizate din materiale de calitate, cu tehnici de fabricatie profesionale, urmand ca acasa si la locul de pescuit sa petreaca mai mult putin timp ocupati cu pregatirea echipamentului si mai mult, in cautarea exemplarului perfect. Un somn record care va atrage admiratia celor apropiati.

Orice tip de monturi pentru pescuitul somnului ati cauta, in functie de buget, preferinte personale sau cerintele locului de pescuit ales, preturi mici si o oferta variata gasiti in magazinul online de pescuit.

Ce inseamna o montura pentru somn de Dunare ?

O montura somn de Dunare face referire la modul in care se poate pescui somnul in diferite discipline pe Dunare. Montura de somn pentru Dunare este de doua feluri: de stationar si de clonc. Cele doua difera prin constructie din cauza modului de pescuit diferit.


Ce este montura pentru somn cu pluta ?

Montura pentru somn cu pluta este o metoda de a pescui la somn la stationar intre ape. Rolul plutei este de pozitionare a carligului la o anumita adancime si de semnalizare a trasaturii.


Ce este o montura pentru somn cu ficat ?

O montura pentru somn cu ficat este o montura de stationar destinata pescuitului la somn. Momeala este ficatul in acest caz. Este o montura de substrat cu nimic diferita de o monura standar de pescuit la somn.


Ce este o montura pentru somn cu coropisnita ?

O montura pentru somn cu coropisnita este o montura de stationar destinata pescuitului la somn. Momeala este coropisnita in acest caz. Este o montura de substrat cu nimic diferita de o monura standar de pescuit la somn.


Ce este o montura pentru somn de clonc ?

O montura pentru somn de clonc este o montura de pescuit la vertical in masa apei. Se diferentiaza de montura standard de substrat fiind un pescuit in miscare la adancimi variabile. Este constituita din lest , unu sau doua carlige. In anumite situatii, carligele se inlocuiesc cu momeli speciale, in functie de agresivitatea somnului.


Ce este o montura pentru somn cu rama neagra ?

O montura pentru somn cu rama neagra este o montura de stationar destinata pescuitului la somn. Momeala este rama neagra in acest caz. Este o montura de substrat cu nimic diferita de o monura standar de pescuit la somn.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar