Bait stings

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 49

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Delphin Stinger 7mm
  • Nou

  Delphin Stinger 7mm

  Stoc Magazin

  Rating:
  100%
  7,00 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 49

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit la feeder, atat cele petrecute la sfarsit de saptamana alaturi de prieteni cat si in cadrul competitiilor oficiale, prezentarea momelii si montura realizata cu cea mai mare atentie sunt elemente foarte importante de care trebuie sa tinem cont.

Pentru atasarea momelilor tari la carlig( boilies, porumb, pelete etc) se pot utiliza accesorii speciale( bait stings) care sustin momeala fara a o deteriora.

Bait stings sunt realizate din material rezistent (metal) si pot fi atasate la carlig printr-un conector ( plastic, inel siliconic, etc).

Prin utilizarea acestor accesorii momeala are o prezentare care atrage mai multe exemplare si mareste numarul capturilor.

Atasarea la carlig se face usor fara a deteriora echipamentul si fara a necesita mult timp de pregatire, astfel incat timpul dedicat pescuitului nu va fi petrecut cu pregatirea monturii.

Bait stings au diferite dimensiuni pentru a fi compatibile cu numeroase tipuri si marimi de momeala.

Indiferent de momeala pe care o utilizati, in magazinul de pescuit online si cel fizic gasiti numeroase modele de bait stings ce permit atasarea momelilor la carlig. Acestea sunt disponibile la diferite oferte si preturi mici, fiind accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru urmatoarea partida de pescuit.

Produsele dunt realizate cu materiale de calitate, multe poarta semnatura unor branduri renumite prin calitatea produselor comercializate si prin interesul de care dau dovada in domeniul dezvoltarii permanente a echipamentului dedicat pescuitului la feeder pentru imbunatatirea performantelor si confortului fiecarui pescar de feeder.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar