Inapoi

Plumbi pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 75

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 75

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru partidele de pescuit general este necesara utilizarea diferitelor tipuri de plumbi, acestia fiind alesi in fucntie de specificul louclui de pescuit sau al substratului, de adancimea sau distanta la care se doreste lansarea si de echipamentul de pescuit utilizat.

Pot fi alese diferite tipuri de plumbi fiecare potrivindu-se unei situatii specifice. Astfel, pot fi alesi plumbi cu spini antialunecare care asigura stabilitatea pe orice fel de substrat sau un model de plumb inline cu sistem de protectie pentru firul utilizat. Un plumb culisant sau un plumb picatura cu vartej sunt de asemenea alegeri ce pot fi facute in functie de preferinte sau necesitati.

Forma plumbilor, greutatea sau finisajul (mat, camo etc), sunt detalii de care se tine seama in momentul deciziei de achizitionare a unui plumb pentru pescuitul general astfel incat fiecare pescar poate alege modelul potrivit echipamentului utilizat pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit desfasurate alaturi de prieteni.

Plumbii sunt realizati cu materiale de calitate, multe modele disponibile in magazinul de pescuit online si fizic apartin unor branduri renumite pentru eficienta produselor lor in timpul competitiilor importante de pescuit si pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuit general.

Gama variata de produse disponibile la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice buget, alaturi de specificatiile prezente la fiecare model si sfaturile competente ale consultantilor permit alegerea plumbilor potriviti fiecarei sesiuni de pescuit pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur