Inapoi

Capete suporti

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 112

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 112

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului avem nevoie de o fixare sigura a lansetelor in timp ce asteptam aparitia semnelor ca pestele este in zona. Astfel, avem nevoie de un stabilizator (daca terenul nu este sigur), de un suport pentru lanseta sau rod pod in functie de preferinte si de numarul de lansete si desigur, de capete pentru suportii de lansete.

Fiind vorba de partea suportului pe care se sprijina talonul lansetei, suprafata acestuia trebuie sa fie moale pentru a nu deteriora blank-ul dar in acelasi timp trebuie sa poata asigura o prindere ferma care sa nu permita miscarea in timpul trasaturilor violente sau in timpul vantului puternic.

Capetele de suport pentru lansete pot fi de culoare neagra, fluo – cele din urma asigurand o buna vizibilitate in timpul noptii, sau pot avea spatiu pentru starlita sau isotop.

Finisajul din cauciuc sau neopren nu deterioreaza talonul si nu permite alunecarea accidentala a lansetei.

In functie de preferinte sau necesitati se pot alege capete de picheti pentru betele de pescuit in forma de “U” sau “V”, cu brate fixe sau flexibile. Cele flexibile sunt actionate cu arc si permit desprinderea usoara a lansetei cand pescarul doreste acest lucru.

Capetele pentru suportii de lansete au filet universal, putand fi utilizate cu pichetii de la diferite branduri.

Numeroase produse potrivite pentru suportii de lanseta de diferite dimensiuni, produse de branduri renumite, gasiti in magazinul de pescuit online unde oferte si preturi mici sunt disponibile la modele diverse din care se poate alege variata potrivita pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur