Inapoi

Sisteme V minciog crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la crap tipul minciogului utilizat este un detaliu foarte important al echipamentului de pescuit, pentru scoaterea la mal in siguranta a pestilor.

Sistemul de prindere al capului de minciog de manerul acestuia (sistemul V) permite atasarea rapida a celor doua parti economisind timpul necesar pregatirilor si lasand mai mult timp pescarilor pentru relaxare.

Sistemul V foarte robust poate fi realizat din diferite materiale (ex. otel inoxidabil) in functie de model si este potrivit pentru mai multe tipuri de mincioguri. De asemenea, exista si produse compatibile cu anumite modele de minciog folosite de catre pescarii de crap (de la anumiti producatori etc).

Materialul din care este realizat sistemul V poate fi aluminiu, otel inoxidabil sau plastic rezistent ranforsat cu fibra de sticla.

Filetul ce permite atasarea manerului la minciog este din otel inoxidabil, evitand astfel aparitia coroziunii si permitand utilizarea un timp indelungat.

Indiferent de produsul preferat, puteti gasi in magazinul de pescuit online diferite modele de sistem V pentru minciog realizate din materiale de calitate. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pana la cele din gama superioara de pret, ce poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor si pentru interesul in dezvoltarea elementelor de echipament dedicat pescuitului la crap.

Gama variata de modele disponibile ofera oportunitatea gasirii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar in functie de preferintele acestuia si compatibilitatea cu celelalte elemente din echipamentul utilizat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur