Inapoi

Stoppere feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

51 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

51 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la feeder este deseori necesara realizarea monturilor fine adaptate cerintelor locului de pescuit ales si pestilor vizati. Realizarea unei monturi fine imbunatateste sansele capturilor asteptate si reusita zilei de pescuit atat in cadrul competitiilor cat si in timpul iesirilor alaturi de prieteni.

Pentru realizarea monturilor si atasarea momelii la acestea sunt utilizate diferite tipuri de stoppere pentru pescuitul la feeder.

Marimea, culoarea, materialul din care sunt realizate( ex. silicon), tipul sau brandul producator sunt detalii care caracterizeaza opritoarele si conteaza in momentul achizitionarii unuui anumit model. Alegerea unui stopper pentru momeala, quickstopper etc. se face in functie de necesitatile fiecarui pescar, acestia avand posibilitatea alegerii produsului dorit ditr-o gama larga de modele disponibile in magazinul de pescuit online.

Se poate alege un quickstopper pentru schimbarea rapida a monturii, opritoare din silicon pentru pescuitul la pluta sau pentru diferite monturi si multe alte modele ce raspund diferitelor situatii intalnite de pescarii de feeder in timpul partidelor de pescuit.

Toate sunt realizate din materiale de calitate ce garanteaza utilizarea in cele mai bune conditii si multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele comercializate de-a lungul timpului si pentru utilizarea celor mai noi tehnologii in realizarea acestora.

Gama variata de stoppere este disponibila la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul rezervat partidelor de pescuit, iar specificatiile prezente pentru fiecare produs ofera ocazia gasirii modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar si pentru imbunatatirea performantelor realizate in timpul fiecarei partide de pescuit la feeder.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur