Inapoi

Lansete feeder, picker Trabucco

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 136

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 136

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete feeder Trabucco

Pescuitul stationar ca si celelelte domenii ale pescuitului presupune utilizarea unui echipament de incredere de la lanseta, mulineta pana la monturi etc. Alegerea unei lansete Trabucco pentru feeder asigura calitatea produsului realizat pe baza experientei de mai bine de 30 de ani a brandului pe piata europeana a echipamentului pentru pescuit stationar. Constructia rezistenta a blankurilor, echiparea lor cu elemente premium si posibilitatea utilizarii lansetelor de feeder la pescuitul pe rari si lacuri recomanda alegerea unui produs Trabucco pescarilor de feeder.

Cum alegem o lanseta feeder Trabucco

Lansetele pentru feeder Trabucco pot fi alese in functie de specificul locului de pescuit ales si de echipementul utilizat (mulineta, fir, montura, momitor, etc). Astfel exista lansete de feeder sau picker, pentru pescuitul din barca sau lansete telescopice ce permit obtinerea performantelor la pescuit fara a ocupa un loc important in bagaj. In cazul in care este necasara inlocuirea unui varf, exista varfuri de feeder ce pot fi achizitionate separat pentru diferite modele de lansete. Constructia blank-ului ce asigura rezerve mari de putere, cu utilizarea celor mai performante materiale si tehnologii (Carbon SMHR, Crossed Reinforced etc), alaturi de finisajele premium, ofera posibilitatea alegerii unui model de lanseta potrivit pentru fiecare pescar de stationar. Trinis FX Competition, Hydrus Tele Feeder, Precision RPL, Kompass SX, Inspiron FD, Erion XT Carp, Sygnum XPS sunt doar cateva din seriile concepute de Trabucco pentru pescuitul la feeder.

De ce sa alegi o lanseta feeder Trabucco de la Total Fishing

Gama variata de lansete de feeder Trabucco disponibila la numeroase oferte si preturi mici asigura posibilitatea alegerii produsului perfect pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur