Inapoi

Fire textile spinning PowerPro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

50 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

50 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele firelor textile pentru spinning Power Pro

Pescuitul la spinning necesita utilizarea nui echipament eficient pentru a permite lansarile la distanta dorita si recuperarea usoara a pestelui prins. Fiecare element de echipament este imporant de la lanseta, mulineta, fir, montura. Alegerea unui fir textil Power Pro asigura beneficiul folosirii unui produs realizat cu ajutorul celor mai noi tehnologii si cu rezultate dovedite atat in timpul concursurilor de pescuit importante cat si in afara acestora. Gama Power Pro acopera toate aplicatiile pescuitului de apa dulce si al celui marin cuprinzand atat fire monofilament cat si textile.

Cum alegem un fir textil pentru spinning Power Pro

Alegerea unui fir textil pentru spinning se poate face dupa diametru, rezistenta, material, culoare sau lungime fiecare pescar cunoscand caracteristicile echipamentului sau si ale locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire la pescuit. Firele textile Power Pro sunt realizate cu ajutorul Fibrelor Spectra care se remarca prin structura usoara, puternica si rezistenta astfel utilizarea lor in procesul de fabricatie transforma firele Power Pro in visul oricarui pescar si cosmarul oricarui peste. Firele sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Enhanced Body ceea ce le confera un profil rotund si o structura rezistenta superioara altor fire similare. Culoarea vizibila permite controlul perfect al firului atat in timpul lansarii cat si al recuperarii. Power Pro Hi Vis Yellow, Bite Motion, Super 8 Slick sunt doar cateva din firele textile Power Pro potrivite pentru pescuitul la rapitori.

De ce sa alegi un fir textil pentru spinning Power Pro de la Total Fishing

Numeroasele modele de fire textile Power Pro disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici asigura posibilitatea ca fiecare pescar sa aleaga un produs de calitate la un pret excelent.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur