Inapoi

Plute sondare, marcare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cele mai bune rezultate in cadrul in cadrul unei partide de pescuit la crap se obtin prin cunoasterea buna a locului de pescuit alaturi de utilizarea echipamentului de calitate. Imbinarea celor doi factori imbunatateste posibilitatea capturarii exemplarelor exceptionale si aduce recunoasterea reusitelor atat in timpul partidelor de pescuit in compania prietenilor cat si in timpul concursurilor importante.

Utilizarea plutelor pentru sondarea si marcarea locului de pescuit mareste precizia obtinuta pentru lansarile la distanta si permite obtinerea informatiilor despre tipul substratului pe care se pescuieste.

Plutele pentru sondare sunt construite din lemn de balsa sau din plastic, ambele fiind foarte rezistente chiar si la utilizarea in conditii dificile.

Plutele pentru marcarea locului sunt concepute cu design modern si forma aerodinamica iar sistemul de atasare este rapid pentru a nu se pierde timp important cu pregatirea.

Exista si kit-uri pentru sondare cu diferite varfuri interschimbabile pentru plute ce permit utilizare in situatii diferite in functie de necesitati.

Daca sunteti in cautarea unui instrument pentru sondarea locului de pescuit puteti alege plutele de sondare si marcare pe care le gasiti in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit pana la cele din gama superioara de pret, de la branduri renumite pentru calitatea dovedita de produsele lor in timp si tehnologiile inovatoare utilizate pentru dezvoltarea elementelor echipamentului de pescuit.

Diversitatea modelelor permite gasirtea modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar de crap, in functie de particularitatile locului de pescuit, buget sau preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur