Aragazuri pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 51

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 51

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul iesiri in natura cu cortul, asigurarea confortului este unul din elementele importante. Frigul din noptile reci petrecute afara va ramane...afara, daca aveti un incalzitor de camping in cort. Acesta este un accesoriu indispensabil, usor de utilizat.

In functie de model, pot fi echipate cu senzor de oprite automata (in momentul in care nivelul oxigenului scade) si cu sistem de protectie impotriva rasturnarii accidentale. Sursa de alimentare pentru incalzitoare este butelia de aragaz pentru camping.

Excursiile in natura necesita si alte accesorii pentru confort. Pregatirea alimentelor in camping sau pe malul apei in timp ce lansetele sunt pregatite, trebuie sa se faca rapid (nu dorim sa ne petrecem toata ziua pregatind mancarea).

Un aragaz portabil ( mini aragaz de voiaj ) este binevenit  in aceasta situatie la fel si un arzator pentru butelia de camping, util pentru spatiul redus pe care il ocupa in bagaj. Toate sunt usor de transportat, au sistem de siguranta pentru blocarea cartusului si sistem de aprindere integrat ( piezzo ). Au stabilitate, sunt usoare, compacte si sunt gandite pentru a fi utilizate pentru vase de diferite marimi.

Un aragaz cu butelie de mici dimensiuni va face pregatirea hranei un moment placut, lasandu-va timp sa va bucurati de aer liber si peisaje minunate.

La alegerea unui aragaz conteaza dimensiunea, numarul de arzatoare (exista modele cu doua arzatoare ce pot fi reglate separat) si tipul de cartus: dedicat unui brand sau universal ( Primus ).

Diferite modele la oferte si preturi mici gasiti in magazinul online.


Ce este un aragaz de pescuit portabil ?

Un aragaz de pescuit portabil este un arzator de mici dimensiuni, dotat cu sisteme de control a presiunii gazului ( similar cu butonul clasic de aragaz) pentru o gestionare mai buna a flacarii deschise in timpul utilizarii. Dimensiunile acestuia limiteaza tipul de recipiente ce pot fi utilizate in diferite procese de preparare fie a mancarii, fie a momelilor.


Cum aleg o butelie pentru aragaz de pescuit ?

O butelie pentru un aragaz de pescuit se va alege in functie de producatorul aragazului. Pot fi echipate cu valva sau supapa, in functie de producator. Cartusele de gaz ( butelie ) vin in mai multe dimensiuni si cantitati de gaz disponibil.


Ce inseamna spray gaz aragaz ?

Prin “spray gaz aragaz” se face referire la un cartus de gaz butellie tip spray. Vezi oferta completa AICI.


Ce solutii de incalzire cort exista ?

Incalzitorul de cort este un aparat portabil de incalzire pe baza de gaz. Este dotat cu sisteme de aprindere electrica, control variabil al caldurii emanate prin ardere ( reglaj flacara ), arzator ceramic si supape de siguranta pentru alimentarea cu un un cartus de gaz.

Cand am nevoie de un incalzitor de cort pentru camping ?

In general, un incalzitor de cort pentru camping se foloseste in perioadele reci ale sezonului de pescuit. Atat primavara cat si toamna tarziu, asigura doua functii importante. Incalzirea in interiorul cortului si mentinerea unei temperaturi constante este cea mai importanta functie, fiind urmata de diminuarea efectului de condens care apare in urma variatiilor de temperatura in interiorul adapostului.

Cum aleg o butelie pentru incalzitor de cort ?

O butelie pentru un incalzitor de cort se va alege conform specificatiilor constructorului incalzitorului. Nu se recomanda improvizatiile. In general, producatorii de incalzitoare de cort pun la dispozitie si cartuse de gaz corespondent ( butelie pentru incalzitor de cort ).

Care este cel mai bun incalzitor de cort ?

Cel mai bun incalzitor de cort este acel produs care poate sustine constant temperatura in interiorul adapostului in functie de suprafata utila determinata de cort. Incalzitoarele de cort se aleg pe criterii de putere si consum raportat la suprafata de acoperire.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar