Inapoi

Baterii, acumulatori, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 64

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 64

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul sesiunilor de pescuit desfasurate pe o perioada mai lunga de timp alaturi de echipamentul utilizat in mod obisnuit este necesara folosirea unor baterii sau acumulatori pentru buna functionare a dispozitivelor electronice.

In magazinul de pescuit online si fizic puteti gasi numeroase modele de baterii si acumulatori ce asigura buna functionare a lanternelor, avertizorilor, barcutelor pentru nadit, sonarelor si a altor elemente de echipament concepute pentru confortul pescarilor sau pentru imbunatatirea performantelor realizate in timpul partidelor de pescuit.

De asemenea, sunt disponibile diferite modele de acumulatori pentru dispozitivele electronice. Au mufe compatibile cu toate dispozitivele mobile de pe piata si dimensiuni reduse ocupand un spatiu neglijabil in bagaj. Acestea, in functie de model, au o constructie rezistenta ce permite utilizarea lor in conditii dificile si sunt echipate cu indicatori care arata durata de viata a bateriei. Sunt livrate cu incarcator si adaptor pentru incarcarea in masina. Astfel, puteti alege un incarcator pentru masina compatibil cu produse de la acelasi brand sau o baterie externa.

Pentru alimentarea barcutelor de nadire sau a sonarelor sunt disponibili acumulatori. Pentru incarcarea gadget-urilor puteti alege un panou solar cu design pliabil si rezistent la utilizarea in conditii dificile.

Indiferent care este echipamentul pe care il utilizati, puteti gasi baterii sau acumulatori potriviti in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pana la cele din gama inalta de pret.

Toate sunt realizate cu materiale de calitate si asigura o utilizare in conditii optime.


La ce se folosesc bateriile si acumulatorii in pescuit ?

Atat bateriile cat si acumulatorii sunt surse de energie portabila si limitata. Asigura functionalitatea unor produse care utilizeaza un circuit electric si care pun la dispozitie diferite servicii. Alimenteaza sisteme de iluminat cum sunt lanternele sau navomodelele.


Cum imi aleg un acumulator pentru un navomodel de plantat ?

Intotdeauna este indicat sa se respecte datele tehnice ale producatorului. In functie de navomodel, exista acumulatori de tip plumb acid sau LiPo ( litiu-polymer ).


Este mai buna o baterie pentru barcuta de plantat de tip lipo ?

Prin constructie si ciclul de incarcare, o baterie de tip LiPo este superioara uneia de timp plumb-acid. Se poate utiliza NUMAI daca producatorul navomodelului specifica acest lucru in cartea tehnica a produsului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur