Inapoi

Brelocuri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la rapitori necesita o buna libertate de miscare, iar pentru a permite acest lucru au fost concepute brelocuri cu inele fixe sau cu fir retractabil ce permit atasarea a numeroase accesorii si au devenit indispensabile pentru fiecare pescar la rapitor.

Puteti alege un breloc cu inel retractabil sau cu mai multe inele ( fixe si retractabile) in functie de echipamentul pe care il utilizati. Acestea ofera posibilitatea atasarii minciogului sau a altor elemente de echipament la curea, vesta, ruscac etc. Exista si brelocuri care au incorporata o ruleta pentru masurarea rapida a pestilor prinsi.

Rezistenta si lungimea firului, numarul de inele, culoarea sau brandul sunt doar cateva din detaliile ce conteaza in momentul achizitionarii unui breloc pentru pescuitul rapitorilor.

Tipul brelocului si capacitatea acestuia pot fi alese in functie de specificul locului de pescuit ales, numarul accesoriilor utilizate la o anumita partida de pescuit si preferintele fiecarui pescar.

Brelocurile sunt realizate din materiale rezistente la sarcini grele si coroziune fiind utile pentru pescuitul de apa dulce si pentru cel marin.

Indiferent care este modelul de breloc pentru pescuitul la rapitor pe care il cautati il puteti gasi alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice pescar, indiferent de bugetul pe care il are alocat pentru pescuit.

Este disponibila o gama variata de produse, multe din ele fiind realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor lor, rezistenta acestora in timp si materialele noi si tehnologiile performante utilizate in procesul de fabricatie.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur