Halau

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

De la crasnicul sau napatca utilizate in trecut la pescuit prin legarea unei plase cu doua nuiele incrucisate si pana la modelele cu design modern si functional de azi cu brate pliabile, flexibile si plasa care asigura protectia pestelui, halaul este un instrument cunoscut de catre toti pescarii si utilizat de multi dintre acestia.

Halaul pentru pescuit a evoluat, la fel si ciorpacul dar ideea a ramas aceeasi, chiar daca materialele s-au schimbat. Sunt instrumente care ajuta la prinderea pestelui. Cantitatea si dimensiunea pestelui vizat prin utilizarea unui halau depind de marimea acestuia si diametrul plasei utilizate.

Halaul cu design pliabil, usor de utilizat si de instalat, cu plasa care nu permite ranirea pestilor si nu retine mirosul acestora uscandu-se rapid, este un ajutor pentru pescarii care utilizeaza acest instument pentru prinderea pestilor.

Bratele halaului sunt realizate din materiale usoare, care suporta o sarcina mare, fara sa se deterioreze sau sa raneasca pestele.

Instalarea usoara este un element care conteaza in decizia de achizitionare a unui halau. Montarea rapida a acestuia ofera mai mult timp dedicat pescuitului in mijlocul naturii.

In functie de locul de pescuit si de pestele dorit, puteti alege mai multe modele de halau. Sau puteti cauta plasa pentru halau in cazul in care doriti sa schimbati diametrul ochiului plasei pe care o folositi sau daca plasa pe care o aveti s-a deteriorat.

Numeroase modele, in functie de preferinte, gasiti in magazinul de pescuit online unde puteti cauta produse de la diferiti producatori, toate realizate cu materiale de calitate, la oferte si preturi pentru orice buget.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar