Manere mincioguri stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 197

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Maner minciog MAP Generation Put Over Landing Net Handle 3m
  • Mai ieftin cu 30 %

  Maner minciog MAP Generation Put Over Landing Net Handle 3m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 236,70 LEI Pret Special 165,00 LEI
 2. Maner minciog Leeda Concept Power 3m
  • Mai ieftin cu 15 %

  Maner minciog Leeda Concept Power 3m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 118,30 LEI Pret Special 100,60 LEI
 3. Maner minciog MAP Generation Put Over Landing Net Handle 2.80m
  • Mai ieftin cu 30 %

  Maner minciog MAP Generation Put Over Landing Net Handle 2.80m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 236,70 LEI Pret Special 165,00 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 197

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cei care au descoperit frumusetea pescuitului stationar cunosc importanta utilizarii echipamentului potrivit in timpul partidelor de pescuit. Astfel, ficare element al echipamentului poate mari sansele unor capturi impresionante. De la nadirea locului pana la scoaterea pe mal a pestelui prins folosim numeroase elemente care faciliteaza pescuitul si contribuie la reusita unei zile petrecute in mijlocul naturii.

Un instrument important pentru scoaterea din apa a pestelui este minciogul pentru pescuit stationar pe care il utilizam.

Manerul pentru minciog poate fi achizitionat separat pentru a fi utilizat in functie de specificul locului de pescuit ales.

Manerele de minciog pot fi realizate din fibra de carbon, fibra de sticla, aluminiu, etc. iar numarul de tronsoane si lungimea manerului sunt alese de fiecare pescar dupa preferinte.

Materialul din care este realizat manerul de minciog stationar, numarul tronsoanelor, tipul manerelor ( telescopice sau cu mufare put over), sunt cateva din detaliile ce pot fi luate in calcul la achizitionarea unui maner pentru minciog.

Oricare ar fi modelul preferat sau capul de minciog pentru care cautati un maner potrivit, puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic numeroase model de maner pentru minciogul folosit la pescuitul stationar. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit pana la cele mai scumpe, realizate cu cele mai noi materiale si tehnologii disponibile in industria producerii echipamentului de pescuit. Multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitate de care au dat dovada de-a lungul timpului produsele lor si pentru interesul manifestat in dezvoltarea unor noi game destinate pescuitului stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur