Inapoi

Manere minciog crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

53 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

53 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la crap utilizarea echipamentului potrivit pentru recuperarea in siguranta a pestilor este esentiala si recomandata pentru mentinerea sanatatii pestilor prinsi si eliberati. Fiecare element de echipament este important in timpul prinderii unui crap dar scoaterea la mal in bune conditii este strans legata de minciogul utilizat.

Pentru a alege un minciog de crap potrivit exista mai multe optiuni posibile. Se poate alege un minciog complet sau cap minciog si maner minciog, achizitionate separat. In ultimul caz exista posibilitatea personalizarii in functie de necesitati si caracteristici ale locului de pescuit preferat.

Manere de minciog pentru pescutiul la crap sunt disponibile in mai multe marimi urmand ca fiecare pescar sa aleaga modelul potrivit in functie de preferinte, de specificul locului de pescuit, de marimea pestilor pe care isi propune sa ii prinda sau de buget si brand preferat.

Manerul de minciog (coada de minciog) este realizat din materiale usoare, carbon etc dar rezistente chiar si la solicitarile dificile ce pot sa apara in timpul pescuitului.

Exista manere de minciog ce pot fi utilizate si pentru paletele de nadire.

Pentru asigurarea manerelor de minciog in timpul transportului sunt insotite de husa de protectie.

Exista modele de manere cu finisaj Eva ce permit o buna prindere a minciogului in orice conditii.

Indiferent de modelul de minciog preferat, il puteti gasi alaturi de o gama variata de produse in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget la cele de la branduri renumite prin calitatea materialelor utilizate si rezistenta produselor la utilizare indelungata.  

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur