Inapoi

Nada FeederX

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele nadei FeederX

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate fiecare pescar, indiferent de tehnica pe care o practica are nevoie de nada potrivita pentru pestele pe care il doreste si pentru specificul locului de pescuit ales (pescuitul pe rauri, lacuri etc). Alegerea nadei FeederX asigura utilizarea unui produs realizat cu ajutorul ingredientelor de cea mai buna calitate si a retetelor dezvoltate de Fiat Lucian pe baza experientei acumulate in timpul zecilor de concursuri locale si internationale la care a participat si nu numai.

Cum alegem nada FeederX

Nada utilizata la fiecare partida de pescuit la feeder poate fi aleasa in functie de pestele pe care dorim sa il prindem, echipamentul utilizat, temperatura apei etc.

Astfel folosirea unei nade cu continut ridicat de fainuri de peste este utila pentru crap, caras, platica, mreana, pe toata perioada anului. Exista tipuri de nada cu putere mare de atractie la caras, platica, mreana etc. Aceasta va atrage si va mentine pestele pe vad obtinand rezultate excelente si avand in acelasi timp un raport calitate pret imbatabil.

Nada FeederX este realizata cu ajutorul celor mai bune ingrediente iar continutul echilibrat de proteine ii asigura eficienta pe diferite tipuri de ape din Romania. FeederX Wild FineCarp & Carasio, FiatX Carp Magnet, Original Parmezan, Super Scobar, Super Carp Green, FiatX Krill, Crap Caras plus etc. sunt retete de nada care se adapteaza diferitelor cerinte ale pescarilor si pot fi alese in functie de pestele vizat sau locul de pescuit ales pentru urmatoarea iesire la pescuit.

De ce sa alegi nada FeederX de la Total Fishing

Numeroasele tipuri de nada disponibile la oferte si preturi avantajoase in magazinul de pescuit online si fizic, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs, asigura posibilitatea pescarilor de a alege nada dorita pentru urmatoarea sesiune de pescuit.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur