Inapoi

Lansete match

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 220

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 220

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Ca metoda, pescuitul la match este ideal atunci cand vrei sa pescuiesti la distante mai mari la care nu poti ajunge cu rubeziana sau bologneza. E drept, este o metoda pe care o poti aplica in ape statatoare, fiind ineficienta in ape unde curentul este mai tare.

Pentru pescuit la match echipamentul este deosebit. Este nevoie de o lanseta de match de 3.90 – 4.80m si mulineta cu raport de recuperare mare . Firul sa fie scufundator (sinking) dat fiind ca are o elasticitate redusa comparativ cu un fir obisnuit, Se foloseste pluta  vizibila la distanta , aerodinamica si cu antena groasa – waggler. Din echipament nu are voie sa lipseasca prastia de nadire, care este o prastie de agrenaj ( de nadire ritmica). Pentru o mai mare eficienta se recomanda si achizitionarea unui scaun de competitie.

Achizitionarea echipametului de pescuit la match nu este o problema atata vreme cat si in magazin online si in magazin fizic gasesti oferte de nerefuzat. Mai greu sa gasesti scaune de competitie la preturi mici, altfel, totul merge ca pe roate.Ce inseamna lanseta pentru match ?

Lanseta pentru match este o unealta de pescuit care deserveste tehnica de pescuit cu pluta, la distanta. Vine pe o constructie din 2 sau 3 elemente ( in functie de stil si producator) si telescopica. Variaza ca lungimi de la 3.60 metri pana la 4.50 metri.


Ce este pescuitul la match ?

Pescuitul la match este o disciplina a ramurii de pescuit stationar care are ca tinta pescuitul cu plute dedicate si vizeaza in mod uzual ciprinidele. Tehnica de pescuit la match vizeaza acumularile de apa exclusiv. Apele curgatoare nu sunt incluse.


Ce este un varf de lanseta pentru match ?

Varful de lanseta pentru match este partea terminala superioara a unei lansete de match. Daca este o lanseta de match din trei elemente poarta denumirea de tronson terminal superior. Daca este o lanseta de match telescopica poarta denumirea de varf telescopic al lansetei de match.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur