Inapoi

Stoppere pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Fiecare iesire in mijlocul naturii alaturi de familie sau prieteni in cautarea bunei dispozitii si a unor noi capturi remarcabile presupune utilizarea unor elemente de echipament de pescuit si accesorii ce vor imbunatati sansele capturarii exemplarelor dorite.

Pentru pescuitul general au fost dezvoltate diferite game de accesorii care faciliteaza realizarea monturilor si asigura rezistenta lor in cele mai dificile conditii. Printre acestea sunt disponibile diferite modele de stoppere pentru pescuitul general.

Fabricate din diferite materiale ( silicon, plastic etc), stopperele sunt de diferite tipuri, forme (rotund, oval etc) marimi, culori (transparent, negru) si permit realizarea usoara a monturilor.

Exista numeroase modele, marimi si culori de stoppere din silicon pentru pluta sau stoppere pentru blocare rapida, astfel incat fiecare pescar poate alege un opritor potrivit pentru conditiile specifice ale locului de pescuit ales pentru a se potrivi culorii substratului si celorlalte componente utilizate.

Utilizarea unui stopper fabricat din materiale de calitate asigura realizarea perfecta a monturii marind sansele prinderii unui nou trofeu.

Numeroase modele de stopper pentru pescuitul general sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti propus pentru achizitionare aechipamentului de pescuit. Multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea, rezistenta si eficienta de care au dat dovada produsele realizate de-a lungul anilor atat in timpul utilizarii in competitiile importante de catre pescari experimentati cat si in timpul folosirii de pescari care abia descopera tehnica pescuitului. Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model permit alegerea stopperului perfect de catre fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur