Fire strune monofilament

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. Fir monofilament Iron Claw Hard Mono 0.40mm/12.55kg/25m
  • Mai ieftin cu 10 %

  Fir monofilament Iron Claw Hard Mono 0.40mm/12.55kg/25m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 21,40 LEI Pret Special 19,30 LEI
 2. Fir monofilament Iron Claw Hard Mono 0.50mm/16.65kg/25m
  • Mai ieftin cu 10 %

  Fir monofilament Iron Claw Hard Mono 0.50mm/16.65kg/25m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 23,30 LEI Pret Special 21,00 LEI
 3. Fir monofilament Iron Claw Hard Mono 0.55mm/19.25kg/25m
  • Mai ieftin cu 10 %
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la spinning este necesara utilizarea unor strune rezistente in timpul recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni.

Strunele utilizate pentru pescuitul la rapitori pot fi realizate din materiale diferite, exista fire monofialament, fire fluorocarbon si fire metalice pentru strune.

Firele monofilament pentru strune sunt realizate dintr-un material special foarte rezistent constituind o alternativa pentru leaderul din otel.

Culoarea firului monofilament pentru leader, lungimea, diametrul si rezistenta acestuia, sunt doar cateva din caracteristicile de care se tine cont in momentul alegerii unui fir pentru strunele utilizate in timpul pescuitului la spinning.

Firele monofilament pentru leader au rezistenta buna la abraziune si alegerea unui fir care are capacitatea de a fi aproape invizibil in apa imbunatateste sansele unor capturi numeroase in fiecare sesiune de pescuit la rapitori.

Firele monofilament pentru strune sunt realizate din materiale de calitate iar bobinarea in sistem paralel mentine calitatile acestora o perioada indelungata.

Indiferent de diametrul, rezistenta, lungimea firului cautat sau de locul de pescuit, echipamentul utilizat sau brandul preferat, in magazinul de pescuit online si fizic puteti gasi numeroase modele de fie monofilament pentru strune la oferte si preturi foarte bune. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul rezervat pescuitului pana la cele din gama superioara de pret realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale disponibile pe piata de profil, firele monofilament sunt disponibile intr-o gama variata care raspunde cerintelor diferite ale pescarilor de spinning si contribuie la imbunatatirea rezultatelor obtinute de acestia la fiecare iesire in mijlocul naturii si in cadrul competitiilor oficiale de pescuit la rapitori.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar