Inapoi

Lansete spinning, casting Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 377

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 377

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Daiwa

Pescarii de rapitori, indiferent de tehnica practicata, au nevoie de echipament de pescuit care sa le permita deplasarea usoara in cautarea exemplarelor impresionante. Lanseta utilizata trebuie sa asigure performanta lansarii precise a nalucii la distanta dorita si recuperarea usoara a exemplarelor prinse. Lansetele pentru rapitori Daiwa sunt disponibile intr-o gama variata pentru casting, spinning etc. si beneficiaza de garantia calitatii dovedita de produsele brandului de-a lungul timpului. Daiwa investeste permanent in dezvoltarea tehnologiilor si materialelor utilizate la fabricarea lansetelor pentru ca fiecare pescar sa regaseasca in acestea caracteristicile de are are nevoie pentru obtinerea noilor trofee.

Cum alegem o lanseta de rapitori Daiwa

Lansetele de rapitori pot fi alese in functie de tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting etc) sau de pestele vizat (stiuca, salau, biban etc). De asemenea tipul nalucii (voblere, naluci metalice, plastice moi etc) si greutatea acesteia, actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei sunt caracteristici ce conditioneaza alegerea modelului potrivit.

Blank-ul, elementele cu care este echipat, finisajul manerului, sunt alte elemente care conditioneaza alegerea lansetei potrivite. Lansetele de spinning sau casting sunt realizate pe blankuri din materiale performante cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile (V-Joint, X-45, SFV Carbon etc) fiind disponibile atat pentru pescarii profesionisti cat si pentru cei care abia descopera frunusetea pescuitului la rapitori. Ninja SFX Spin, Prorex XR Spin, Ninja X , Caldia, Exceler, Ballistic X, SiverCreek, Sweepfire, Tatula, Morethan, Luvias sunt doar cateva din seriile lansetelor Daiva pentru spinning si casting

De sa alegi o lanseta de rapitori Daiwa de la Total Fishing

Gama variata de lansete Daiwa pentru rapitori disponibila la oferte si preturi mici in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania garanteaza alegerea lansetelor potrivite celor mai exigente cereri.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur