Inapoi

Scaune pescuit JRC

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui scaun de pescuit JRC

In timpul sesiunilor lungi de pescuit la crap asigurarea confortului in timpul asteptarii unui semn al apropierii pestilor doriti, este esentiala astfel incat utilizarea unui scaun de pescuit confortabil poate fi o alegere inspirata. Brandurile producatoare de echipament de pescuit au diverse game de scaune pentru pescari, pliante, cu spatar reglabil, cu manere sau picioare ajustabile ce raspund cerintelor diferite ale pescarilor. Utilizarea unui scaun de pescuit JRC asigura o structura rezistenta la sarcini mari, stabilitate si calitatea superioara a materialelor din care este realizat. Experienta binecunoscuta a brandului in domeniul producerii echipamentelor de pescuit alaturi de dorinta de a asigura pescarilor confortul la fiecare iesire in aer liber se regasesc in conceptul noilor game de scaune JRC pentru pescuit.

Cum alegem un scaun de pescuit JRC

Pescarii de crap isi pot alege un scaun de pescuit in functie de caracteristicile acestuia (material, sarcina maxima, culoare etc) sau de bugetul disponibil. Scaunele de pescuit JRC asigura confortul si calitatea materialelor din care sunt realizate. Spatarul reglabil si picioarele ajustabile pe care le au scaunele de pescuit JRC permit adaptarea acestora la conditiile existente la locul de pescuit ales. Suprafata textila captusita, manerele pe care le au anumite modele si dimensiunile generoase asigura confortul si relaxarea in timpul sesiunilor de pescuit. Cadrul rezistent si usor din aluminiu si talpile pentru noroi supradmensionate asigura stabilitatea pe orice timp de teren. Scaunele sunt rezistente la sarcini mari iar echiparea cu husa de protectie la vant si ploaie promite pastrarea si utilizarea acestora in cele mai bune conditii o perioada indelungata. JRC Cocoon 2G Relaxa, Stealpth Recliner, Cocoon 2G, Defender Armchair, Stealth, Stealth X-LO sunt doar cateva din modelele scaunelor JRC concepute pentru confortul pescarilor.

De ce sa alegi un scaun de pescuit JRC de la Total Fishing

Numeroase modele de scaune pentru pescuit se regasesc in oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania pentru a asigura pescarilor de crap posibilitatea alegerii produsului potrivit. Fiecare scaun este insotit de specificatii care permit identificarea rapida a dimensiunilor, materialului, culorii etc iar recomandarile oferite de consultantii magazinului faciliteaza gasirea rapida a scaunului perfect pentru fiecare partida de pescuit la crap. Scaunele sunt disponibile la preturi mici, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune iar calitatea caracteristica produselor JRC le recomanda atat pescarilor cu experienta cat si celor care abia descopera frumusetea pescuitului la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur