Inapoi

Ancore somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

45 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

45 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la somn este importanta utilizarea elementelor de echipament rezistente la cele mai dificile situatii caracteristice recuperarii acestui peste de dimensiuni remarcabile.

In ultimii ani au fost dezvoltate de diferite branduri game de produse dedicate pescuitului la somn. Acestea includ lansete, mulinete, fire, monturi, ancore, carlige si multe alte elemente si accesorii indispensabile pescarilor.

Pentru realizarea diferitelor monturi specifice pescuitului la somn pot fi folosite ancore rezistente pentru solicitarile aparute in timpul recuperarii exemplarului prins. Acestea sunt realizate din materiale de calitare, cu ajutorul celor mai noi tehnologii si asigura inteparea ferma si aducerea la mal a somnilor de mari dimensiuni.

Modelul, marimea, culoarea sau brandul producator pot fi alese de fiecare pescar in functie de locul de pescuit ales, de echipamentul utilizat sau buget. Folosirea unor ancore realizate din materiale rezistente asigura succesul recuperarii, acestea reusind sa asigure aducerea la mal in siguranta a pestilor de mari dimensiuni.

Indiferent de montura pe care doriti sa o utilizati la pescuitul somnului o puteti realiza cu ajutorul ancorelor disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, acceisile fiecarui pescar indiferent de bugetul pe care il are alocat pentru pescuit. Multe produse sunt realizate de branduri renumite in domeniu pentru calitatea produselor si rezultatele excelente obtinute cu ajutorul acestora atat de catre pescarii experimentati cat si de cei care abia descopera frumuesetea acestui tip de pescuit.

Gama variata de modele si specificatiile disponibile pentru fiecare produs alaturi de preturile mici si sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii ancorelor potrivite pentru fiecare situratie intalnita in timpul pescuitului la somn.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur