Inapoi

Mulinete spinning, casting, accesorii Abu Garcia

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 114

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 114

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete de rapitori Abu Garcia

Pescuitul la rapitori necesita utilizarea echipamentului potrivit pentru diferite situatii si locuri de pescuit. Astfel puteti alege o mulineta de spinning sau un multiplicator pentru casting, pentru a avea controlul precis al nalucii, aruncarea precisa la distanta dorita si recuperarea usoara atat a pestilor mici (pentru pescuitul Ultra Light) cat si a exemplarelor de mari dimensiuni. Mulinetele Abu Garcia asigura o constructie rezistenta, tehnologiile avansate pentru care este recunoscut brandul si traditia pastrarii standardelor inalte ale calitatii producatorului suedez.

Cum alegem o mulineta de rapitori Abu Garcia

Mulintele Abu Garcia raspund diferitelor cerinte ale pescarilor prin gama variata pe care o ofera pentru diferite tehnici de pescuit. Alegerea unui multiplicator pentru casting sau a unei mulinete de spinning Abu Garcia este recomandata de lunga traditie si recunoasterea performantelor de care beneficiaza modelele brandului in randul pescarilor de rapitori. Modelele actuale au imbunatatit designul si au adaptat tehnologiile moderne la cerintele noilor generatii de pescari. Tehnologiile inovatoare (AMGearing, Carbon Matrix, Infinite Anti Reverse, System Rocket Line Management, Slow Oscillation System) alaturi de componentele rezistente la coroziune si materialele performante (Carbon C6, X-Craftic etc) utilizate la constructia mulinetelor asigura utilizarea acestora o perioada indelungata in cele mai bune conditii. Revo, Ike Spinning, Orra 2, Cardinal, Abumatic, Ambassadeur sunt doar cateva din modelele Abu Garcia concepute petnru pescuitul rapitorilor.

De ce sa alegi o mulineta Abu Garcia de la Total Fishing

Gama variata a modelelor disponibile pentru spinning si casting in magazinul online si fizic la oferte si preturi mici, alaturi de garantia calitatii produselor, specificatiile prezente pentru fiecare articol si sfaturile consultantilor faciliteaza gasirea mulinetei potrivite pentru fiecare pescar indiferent de preferinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 400 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur