Inapoi

Nada Sonubaits

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele nadei Sonubaits

Fiecare pescar, indiferent de tehnica practicata, cunoaste importanta utilizarii nadei potrivite pentru pestele pe care doreste sa il prinda. Folosirea unei nade realizata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate creste sansele prinderii unor exemplare de mari dimensiuni atat in timpul competitiilor importante cat si al pescuitului recreativ. Nada Sonubaits este realizata cu ajutorul celor mai bune ingrediente pe baza retetelor dezvoltate pe parcursul anilor si testate de pescari experimentati iar rezultatele remarcabile obtinute cu ajutorul diferitelor tipuri de nada au dovedit eficienta acesteia atat in randul pescarilor profesionisti cat si al acelora care abia descopera frumusetea pescuitului.

Cum alegem nada Sonubaits

Gama variata a tipurilor de nada Sonubaits acopera cerintelele diferitelor tehnici de pescuit astfel incat fiecare pescar poate alege nada potrivita in functie de pestele vizat, de caracteristicile locului de pescuit ales etc. Ingredientele de caliate superioara, naturale (ce includ fainuri de peste, pelete macinate, arome diferite), textura diferita ( de la textura fina la cea grosiera), culoarea specifica pentru anumite situatii, recomanda nada Sonubaits pentru diferitele tipuri de pescuit (platica, lin, crap etc.). Supercrush Green, Supercrush Krill, Maggot Fishmeal, Worm Fishmeal, Bloodworm, Barbel, Supercarp Method Mix, So Natural, Match Method Mix, F1 Banoffee Groundbait etc. sunt doar cateva din tipurile de nada dezvoltate de Sonubaits.

De ce sa alegi nada Sonubaits de la Total Fishing

Numeroasele variante de nada Sonubaits disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la cele mai bune oferte si preturi avantajoase alaturi de specificatiile prezente la fiecare produs ofera fiecarui pescar indiferent de tehnica practicata posibilitatea de a alege nada ptrivita cerintelor sale la un raport calitate pret excelent.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur