Inapoi

Cascatoare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In momentul prinderii unor exemplare de mari dimensiuni este necesara utilizarea unor instrumente pentru aducerea la mal si scoaterea in siguranta a carligului, evitand accidentarea atat a pestelui cat si a pescarului. Avand in vedere dintii puternici pe care ii au pestii rapitori scoaterea carligului este o provocare si daca nu este realziata corect, poate avea efecte nedorite.

Astfel, utilizarea unui cascator este recomandata, acesta fiind un instrument indispensabil din trusa oricarui pescar de spinning. Cascatoarele permit eliberarea rapida, in siguranta, a caligelor din gura pradatorilor si manevrarea usoara a pestelui prins.

Sunt realizate din material rezistent la coroziune si contribuie la reducerea efortului depus de pescar in timpul scoaterii la mal a pestelui prins. Manerul este finisat cu material ce asigura prinderea ferma in orice conditii evitand astfel accidentele ce pot sa apara.

Numeroase modele de cascatoare pentru pescuitul pestilor rapitori pot fi gasite in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il averti alocat pentu achizitionarea echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret. Acestea sunt realizate de branduri renumite in domeniu pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in producerea noilor game de produse create pentru imbunatatirea rezultatelor si confortului pescarilor de spinning.

Gama variata de produse, specificatiile prezente la feicare model, alaturi de sfaturile consultantilor si numeroasele oferte disponibile faciliteaza alegerea modelului potrivit de cascatoare pentru cerintele fiecarui pescar indiferent de locul de pescuit, echipamentul utilizat, preferinte sau buget.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur