Inapoi

Ball maker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pastidelor de pescuit la crap tipul de nada si prezentarea acesteia pot imbunatati rezultatele obtinute sau pot diminua sansele obtinerii unei capturi importante.

Bulgarii de nada sunt una din variantele de prezentare. Pot fi utilizati in timpul pescuitului la match, crap etc, sau pentru catapulta. Pentru a obtine usor o forma perfecta putem utiliza un instrument proiectat sa reduca efortul depus de pescari.

Acest instrument (ballmaker) realizeaza intr-un timp scurt bulgari de nada uniformi, compacti, care nu isi vor pierde forma usor in timpul aruncarii.

Exista diferite marimi ale aparatului ce permit realizarea bulgarilor de diametru diferit care raspund cererilor cele mai rigurose ale pescarilor de crap sau stationar.

Pentru realizarea lor por fi folosite diferite tipuri de nada obtinandu-se un efect puternic in functie de conditiile de pescuit, tehnica, locul sau pestii vizati.

Bulgarii de nada pot fi folositi pentru aruncarea la distanta utilizand o catapulta sau un baston de nadire. Forma perfecta, compacta le permite dizolvarea intr-un timp mai lung, avand efect indelungat in atragerea si mentinerea pestilor in zona nadita.

Ballmaker este usor si are dimensiuni reduse, permitand astfel transportul usor in bagajul pregatit pentru o partida de pescuit alaturi de prieteni sau pentru un concurs de pescuit.

Daca sunteti in cautarea unui accesoriu care sa permita realizarea bulgarilor de nada dupa preferinte (compozitie, diametru), cautati in magazinul de pescuit online unde veti gasi modele la oferte si preturi mici. Acestea sunt realizate cu materiale de calitate ce nu isi vor pierde caracteristicile in timpul utilizarii si vor ajuta la imbunatarirea performantelor obtinute in timpul pescuitului la crap sau stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur