Inapoi

Daiwa

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 1646

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 1646

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Daiwa este unul din cei mai importanti producatori de echipament de pescuit la nivel mondial, produsele lor remarcandu-se prin calitate, originalitate si inovatie.

Daiwa a fost infiintata in 1958 cu scopul dezvoltarii unor produse care sa raspunda primele cererii unei piete in schimbare.

Daiwa a fost prima companie producatoare de echipament pentru pescuit care a creat si utilizat tehnologii inovatoare. Tehnologia utilizata la producerea mulinetelor Daiwa este considerata una din cele mai bune din lume.

Noul concept de mulineta cu tamburul deschis propus de Daiwa in 1965 a fost revolutionar si a permis manevrarea mai usoara a firului.

In ceea ce priveste materialele utilizate Daiwa a fost primul producator de mulinete care a introdus grafitul in rotorul si corpul mulinetelor. Fibrele de carbon au fost in atentia Daiwa din 1979. De asemenea, au fost folosite fibre compacte de carbon la fabricarea lansetelor.

In 2007 Daiwa a introdus un nou material – Zaion (realiz din fibre de carbon de inalta densitate,acesta depaseste calitatile metalului in anumite privinte).

In 2010 Daiwa a dezvoltat Z-SVF un material care combina fibrele de carbon de inalta densitate cu rasina iar blankurile realizate cu ajutorul acestui material sunt printre cele mai usoare de pe piata.

Tehnologia fibrelor de carlon utilizata de Daiwa la fabricarea lansetelor si mulinetelor a fost de neegalat in industrie inca de la inceput.

Tot in 2010 Daiwa a revolutionat piata mulinetelor prin introducerea tehnologiei Magsealed. Aceasta asigura protectia mulinetelor impotriva prafului si apei si permite functionarea acestora in conditii optime o perioada indelungata.

Mulinetele Daiwa ( Morethan, Certate, Luvias, Caldia, Emblem etc), imbina inovatiile tehnologice cu materiale performante pentru a oferi cele mai bune produse indiferent de tehnica de pescuit practicata.

Lansetele Daiwa Steez, Tournament AGS, Morethan, Prorex, Luvias, Shogun, Emblem etc., reprezinta rezultatul imbinarii componentelor de calitate cu  blankurile realizate cu ajutorul tehnologiilor Daiwa si finisajele moderne caracteristice acestui brand pentru a raspunde cerintelor fiecarei tehnici de pescuit.

Daiwa ofera o gama completa de produse pentru toate stilurile de pescuit, ce include mulinete, lansete pentru crap, feeder, stationar, spinning, fire de pescuit japoneze, monturi, naluci, bagajerie, imbracaminte, articole pentru camping etc.

Tehnologia Daiwa si gama de produse sunt in evolutie continua pentru a oferi pescarilor cea mai buna experienta pe malul apei.

Produsele Daiwa sunt disponiible in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite