Inapoi

Fire strune metalice

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 286

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 286

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Echipament si tehnica pescuit la salau din barca.
Urmareste filmul "Echipament si tehnica pescuit la salau din barca!"

Pescuitul la salau din barca este cea mai productiva metoda. In acest episod al seriei La pescuit cu TotalFishing, Radu Dascalescu se aventureaza intr-o astfel de partida. Scopul sau este de a prinde cat mai multe exemplare. Ne prezinta 3 tipuri de lansete cu care va aborda aceasta partida. Radu este adeptul lansetelor calibrate pe talia pestilor tinta. Prin capturile din acest film, vom descoperi dezavantajele unei lansete rigide la contactul cu salai de talie mica. Sesiunea de pescuit a avut doua parti. Pescuitul la salu in baraj, pe adancimi mari si pescuitul la salau pe o portiune de rau cu adancime si debit moderat. Descoperim avantajele calibrarii echipamentului in functie de factori importanti : adancimea zonei pescuite, debitul apei si nivelul de claritate. Nalucile tinta au un profil specific pretabil atat apelor curgatoare cat si lacurilor in anumite situatii. Daca sunteti iubitori ai pescuitului la spinning, nu ratati acest episod !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru realizarea monturilor rezistente utilizate in pescuitul la rapitori, strunele metalice maresc rezistenta in fata exemplarelor de mari dimensiuni.

Exista mai multe variante pentru realizarea monturilor cu strune metalice. Una din posibilitati o constituie achizitionarea unor fire pentru strunele metalice. Diferite branduri au disponibile in magazinul online dar si cel fizic role de fire pentru strunele metalice. Acestea sunt realizate din tungsten, wolfram, otel etc si pot fi intrebuintate pentru realizarea strunelor utile in pescuitul la spinning.

Firele sunt subtiri si flexibile permitand manevrarea usoara in timpul realizarii strunelor. Diametrul, metalul din care sunt fabricate si rezistenta firelor pot fi alese de fiecare pescar in functie de pestele vizat sau de locul de pescuit preferat si particularitatile acestuia.

De asemenea, in magazinul de pescuit online gasiti o gama variata de strune metalice echipate pentru a fi usor de utilizat in timpul partidelor de pescuit la spinning. Acestea sunt utile pentru cei care nu dispun de timpul sau experienta necesare pentru a-si confectiona singuri strunele cat si pentru cei care doresc sa aiba siguranta utilizarii unui produs ce poarta semnatura unui brand renumit prin calitatea materialelor utilizate si performantele obtinute cu ajutorul acestora  in timpul concursurilor importante de pescuit si nu numai.

Strunele sunt realizate din materiale perfomante (atat firele cat si agrafele, vartejele etc) si garanteaza rezistenta in timpul atacurilor violente ale exemplarelor mari de rapitori.

Gama variata de strune este disponibila la oferte si preturi mici, iar specificatiile prezente la fiecare produs ofera ocazia gasirii modelului potrivit care sa raspunda cerintelor diferite ale pescarilor de spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur