Cheburasca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 155

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 155

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru cei care practica pescuitul la rapitori exista mai multe tipuri de monturi ce si-au dovedit eficienta in functie de pestele dorit.

Astfel, pentru pescarii ce utilizeaza montura Cheburasca, diferite elemente necesare pentru realizarea acestei monturi se gasesc in magazinul online si in cel fizic la oferte si preturi mici.

Plumbi Cheburasca sunt disponibili intr-o gama variata de marimi si greutati de la diferiti producatori. Avand bune rezultate la biban, monturile Cheburasca pot cuprinde plumbi de diferite culori realizati din Tungsten. Acestia au o greutate mai mare decat plumbii traditionali si pot fi utilizate marimi mai mici decat in mod obisnuit.

Plumbii Cheburasca au diferite forme, astfel incat fiecare pasionat al pescuitului la spinning care prefera aceasta montura poate alege modelul potrivit nalucii pe care o foloseste, la fel culoarea si greutatea pentru ca naluca sa mentina o evolutie naturala asemanatoare unui peste prada ce va atrage imediat interesul rapitorilor.

Numeroase modele de plumbi Cheburasca sunt disponibile in magazinul online si in cel fizic unde specificatiile care insotesc fiecare produs, sfaturile competente ale consultantilor alaturi de ofertele si preturile mici la numeroase produse permit alegerea modelului potrivit in functie de cerintele fiecarui pescar.

Produsele sunt realizate cu materiale de calitate, multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru utilizarea celor mai noi tehnologii care au aplicatii in domeniul producerii echipamentului de pescuit si pentru rezultatele remarcabile obinute cu ajutorul echipamentului si accesoriilor lor atat in cadrul competitiilor importante de pescuit la rapitor cat si de catre pescari care nu au o experienta bogata in acest domeniu.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar