Inapoi

Swingere pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 207

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 207

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pasionatii pescuitului la crap stiu ca pentru detectarea rapida a trasaturii sunt necesare mai multe accesorii care indica in timp util momentul potrivit pentru a ajunge la lanseta. Unul din acesti indicatori pentru pescuitul crapului este accesoriul des intalnit sub forma: swinger pescuit.

Ce este un swinger de pescuit

Swinger-ul este un indicator modern ce joaca un rol extrem de important in lumea crapista. Capetele swinger-ului de pescuit au culori diferite pentru a putea fi diferentiate rapid in timpul trasaturii. Unele modele au lacas pentru starlite sau izotopi (in functie de preferinte) si mufa Jack pentru conectarea la avertizori. Pot avea LED-uri de culori diferite ( dupa model, pret, etc.) cu acelasi rol de identificare individuala a swinger-ului ce semnealeaza trasatura pestelui.

Swinger-ul se remarca, cu particularitatile specifice fiecarui model, prin design-ul modern, forma aerodinamica, bratul realizat din material rezistent ( titanium, aluminiu etc), limitatorul care nu permite lovirea avertizorului sau pichetului. Sistemul de montare Quick Release elimina riscul eliberarii accidentale a firului in timpul trasaturilor violente.


Cum se monteaza si se foloseste un swinger de pescuit

Swingeri pentru pescuit sunt echipati cu un sistem modern de prindere a firului (cu diferite grade de tensionare a acestuia) si greutate culisanta ( greutate reglabila pe tija). Reglarea se face in functie de distanta la care pescuim, de sensibilitatea muscaturii, etc. Acestia se ataseaza rapid pe suport putand fi utilizati cu orice tip de fir pentru pescuit. Ei permit stabilizarea firului pentru detectarea corecta a muscaturii crapului, fiind ideali in special pentru pescuitul in conditii de vant puternic. Cand vine vorba de swingeri pescuit, puteti alege in functie de model, producator, forma sau materialele utilizate la fabricarea lui dar un lucru este sigur, il veti alege pe cel care vi se potriveste pentru ca in magazinul online gasiti oferte la numeroase modele care indeplinesc cele mai riguroase cerinte ale pescarilor de crap.Ce este un swinger de pescuit ?

Un swinger de pescuit este un sistem complex cu doua roluri majore. Primul este de tensionare a firului principal aflat in asteptare si al doilea de semnalizare a tipului trasaturii pestelui. Prin semnalizarea trasaturii se intelege “ run” – swinger-ul se ridica sau “drop “ – swinger-ul coboara din cauza detensionarii firului.


Cum aleg un swinger de pescuit ?

In functie de dotarile cu care vine echipat, un swinger de pescuit se alege in functie de necesitati. Conteaza distanta la care se pescuieste, sistemul de reglare a greutatii cu care este dotat ( in general o greutate culisanta pe axul swinger-ului ), sistemul de tensionare suplimentar sau sistemul de indicator luminos atasabil unui avertizor. Cei mai importanti producatori de swingere de pescuit sunt Anaconda si Fox. AICI, poti studia o gama variata de swingere-e pescuit.


Ce diferenta este intre un swinger de pescuit si un hanger de pescuit ?

Swinger-ul de pescuit este compus din capul de atasare al firului liniei principale, o tija metalica fixa, greutate ( cilindru reglabil pe tija ) si sistem de atasare pe buzzbar. Hanger-ul de pescuit este compus din capul de atasare ( similar cu swinger-ul), greutatea cu rol de tensionare a firului ( montata prin filet sub capul de atasare ), sistem flexibil de legatura intre capul de atasare si sistemul de conectare la buzz bar.


Care este cel mai bun swinger de pescuit ?

Cel mai bun swinger de pescuit este sistemul prevazut cu o serie de dotari dintre care se evidentiaza : greutate reglabila, sistem de tensionare a firului, indicator luminos pentru trasatura, sistem de atasare a firului de tip balama. Aceste dotari se regasesc intr-un singur produs, al celor de la Fox.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur