Inapoi

Saci pastrare crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la crap sunt importante atat atragerea, inteparea si recuperarea pestelui cat si aducerea la mal si pastrarea acestuia in cele mai bune conditii. Pentru indeplinirea ultimei conditii se poate utiliza un sac de pastrare pentru crap.

Sacii de pastrare pentru crap au fost conceputi pentru pastrarea in cele mai bune conditii a pestilor.

Exista mai multe variante ale acestor saci. Exista saci de pastrare si saci de cantarire si pastrare ce pot indeplini ambele sarcini.

Astfel sacii de pastrare sunt realizati din material moale ce nu raneste pestele si asigura o buna oxigenare a acestuia. Este pliabil, usor de transportat si se usuca rapid evitand raspandirea miroului neplacut in bagaj.

Sistemul de inchidere poate fi cu snur sau cu fermoar astfel incat fiecare pescar poate alege modelul potrivit avand garantia ca pestele nu va scapa accidental.

Sacii care indeplinesc ambele functii, de pastrare si cantarire, au cadru rigid (aluminiu etc), pot avea si un sistem de flotoare ce permite mentinerea la suprafata apei. Sunt realizati din material rezistent, asigurand o buna oxigenare si scurgerea eficienta a apei.

Alaturi de sacii de pastrare poate fi ales si un sistem de prindere, disponibil separat.

Daca sunteti in cautarea unui sac de pastrare pentru crap, magazinul de pescuit online este locul potrivit pentru acest lucru. O gama variata de produse sunt disponibile la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget la cel mai scumpe de la branduri renumite pentru calitatea materialelor utilizate si rezistenta in timp a produselor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur