Inapoi

Fire copca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul iernii este momentul perfect pentru a acorda atentie echipamentului de pescuit la copca. In fiecare an pescarii infrunta frigul si zapada pentru a petrece cateva ore pe lacul inghetat in cautarea pestilor ascunsi. Pe gheata se poate ajunge in locuri in care vara este imposibil (sau cel putin dificil), in cautarea pestilor doriti.

Pentru pescuitul la copca alaturi de lansete si mulinete, este necesar un fir rezistent nu doar la abraziune si la nod, ci si la conditii extreme.

Rolele de fir monofilament de mici dimensiuni sunt alegerea potrivita pentru pescuitul la copca. Culoarea este un alt element foarte important, invizibilitatea firului in apa clara marind sansele unei capturi reusite.

Modul de bobinare este un detaliu ce mareste durata in care un fir isi pastreaza calitatile, bobinarea in sistem paralel favorizand acest lucru. Tratamentul exterior al firelor folosite pentru pescuitul la copca faciliteaza trecerea acestora prin inele, rezistenta la temperaturi extreme si mentinerea caracteristicilor o perioada indelungata.

Exista fire pentru pescuitul la copca care au stratul superior din fluorocarbon, acest lucru oferindu-le o rezistenta superioara la abraziune.

Orice fel de fir pentru pescuitul la copca preferati, gasiti numeroase modele de la diferiti producatori la preturi variate. De la produsele ieftine, accesibile indiferent de buget pana la produsele din gama de pret superioara. Toate sunt realizate din materiale de calitate ce garanteaza rezistenta in timp in conditii optime. Preturi si oferte pentru produsele de la branduri renumite datorita calitatii produselor lor, va asteapta in fiecare zi in magazinul de pescuit online si cel fizic.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur