Accesorii diverse suporti

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In cadrul paridelor de pescuit stationar stabilitatea lansetelor in timpul trasaturilor este asigurata de diferitele forme de suporti carcateristici fiecarei tehnici.

Astfel, pentru mentinerea suportilor in cele mai bune conditii este necesara achizitionarea diferitelor tipuri de accesorii care sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici. Acestea prelungesc durata de folosire a echipamentului de pescuit.

Pentru suportii de lansete pot fi necesare suruburi compatibile cu modelele utilizate, la fel si in cazul utilizarii unui trepied pentru pescuit.

In cazul pescarilor care practica pescuitul la feeder, pentru suportii de feeder este necesara insertia de spuma Eva ce asigura protectia lansetelor.

De asemenea pot fi gasite diferite alte accesorii necesare in timpul pescuitului sau al transportului echipamentului.

Daca sunteti in cautarea unor accesorii pentru suportii de pescuit si nu numai, puteti gasi numeroase articole in magazinul de pescuit online, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat  pentru pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii performante de branduri renumite pentru calitatea produselor comercializate si rezistenta acestora o perioada indelungata la utilizarea in diferite situatii.

Gama variata de accesorii pentru suportii utilizati la pescuitul stationar, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare dintre acestea, ofera ocazia gasirii modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar, model compatibil cu echipamentul de pescuit detinut deja. Gasirea accesoriilor potrivite pentru suporti permite utilizarea echipamentului preferat in cele mai bune conditii o perioada indelungata, evitandu-se necesitatea achizitionarii unor suporti noi.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar