Inapoi

Lansete bolognese

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 525

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 525

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar la pluta pe lacuri si rauri, un set de lansete bolognese este solutia ideala.

Pentru cei care descopera placerea pescuitului la bolognesa, un bat de pescuit din gama produselor cu preturi mici, realizat din carbon sau fibra de sticla este perfect pentru a deprinde tehnica.

Daca sunteti in cautarea unei lansete bolognese pentru cineva apropiat sau doriti sa va schimbati sculelele de pescuit si cautati un set de lansete pentru a va bucura de pescuitul la bolognesa, blank-ul usor, echilibrat, mandrina ergonomica (cu garnitura ce absoarbe socurile) si tipul de inele sunt specificatii importante ce conteaza in alegerea bolognesei potrivite.

Blank-ul subtire si puternic, cu actiune de varf, este un element care poate oferi un avantaj important la pescuitul scobarului, mrenei sau cleanului.

Exista modele de lansete bolognese construite pe blank din Carbon HM cu ajutorul rasinilor Nanolite. Utilizarea tehnologiei moderne vine in sprijinul tehnicilor de pescuit, rezultatul fiind realizarea unui blank puternic si rezistent in conditiile reducerii diametrului si greutatii. Astfel in timpul unei partide de pescuit nu veti simti oboseala si va veti bucura de momentele petrecute in mijlocul naturii.

Inelele ceramice (Fuji), cu care sunt echipate in functie de model, permit trecerea usoara a firului, facilitand realizarea lansarilor precise.

Finisajul manerului este un element important in alegerea lansetei alaturi de lungime si numarul de tronsoane. Un maner cu finisaj care asigura o priza ferma in timpul lansarii si recuperarii mareste sansele unor capturi importante.

Pentru diferite modele gasiti preturi si oferte in magazinul online.


Ce este o lanseta bolognesa ?

O lanseta bolognesa este o unealta de pescuit destinata pescuitului pe apa curgatoare, sau pescuitului marin cu pluta sau dupa caz cu taparine. Variaza ca lungime intre 4 metri si poate ajunge si la 8 sau 9 metri. Este construita pe platforma unei undite de pescuit careia i se ataseaza inele si o mandrina pentru mulineta. Toate inelele care se gasesc in zonele de mufare sunt fixe, in vreme ce inele din zona varfului sunt culisante ( cu exceptia inelului terminal ).Ce inseamna pescuit la bolognesa?

Pescuitul la bolognesa este o disciplina care permite pescarului sa abordeze portiuni de apa curgatoare apeland la monturi cu pluta in apele dulci. In apele sarate se poate pescui la taparina de pe mal pe monturi dedicate.Exista lansete bolognese puternice?

Da, exista lansete bolognese puternice. Sunt destinate in special pescuitului marin si sunt concepute pentru a ridica greutati si de 6 kg fara a ceda.Ce lansete bolognese din carbon sa aleg ?

In functie de stilul de pescuit, se va alege si lanseta. Talia pestilor este la fel de importanta. De mentionat ca aceste lansete bolognese din carbon vin pe clase de putere. Este indicat sa consultati cataloagele de specialitate si ulterior sa purtati un dialog in magazinul de pescuit Total Fishing cu un consultant practicant.Cum se practica un pescuit cu lansete bolognese?

Principiul unui pescuit cu lansete bolognese are la baza prezentarea unei momeli la diferite adancimi in masa apei, in functie de specia de peste tintita. Este similar cu pescuitul la undita, cu posibilitatea de a aborda zone mai indepartate de pescar pentru a nu speria pestii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur