Inapoi

Conuri pistoale boilies

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

5 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Utilizarea boiliesurilor potrivite poate imbunatati rezultatele unei partide de pescuit la crap. Pescarii de crap stiu asta, astfel incat o parte din ei prefera sa achizitioneze boiliesuri realizare de branduri renumite cu ingrediente naturale, de calitate, pe baza unor retete originale a caror eficienta a fost dovedita de-a lungul timpului.

De asemenea, exista un numar important de pescari ce doresc sa prepare singuri amestecul pentru boiliesrui pe baza unor retete proprii incercate deja, care le-au adus capturi impresionante.

Pentru acestia a fost dezvoltata o gama de produse, multe de la branduri renumite, care sa le diminueze efortul depus in timpul prepararii boiliesurilor si sa scurteze timpul necesar pentru realizarea acestora. Din aceasta gama de produse, alaturi de mesele pentru rulat boiliesuri si pistoalele pentru boilies, fac parte si conurile din plastic pentru pistoalele de boilies. Acestea sunt realizate din plastic rezistent si sunt compatibile cu pistoale de la diferite branduri.

Conurile pentru pistoale sunt gradate, ele putand fi taiate pentru a realiza boiliesuri de un anumit diametru. Astfel, pot fi utilizate mai multe conuri si schimbate pentru a realiza diferite marimi de boiliesuri in functie de necesitatile si preferintele fiecarui pescar.

Conurile pentru pistoalele de boilies pot fi achizitionate impreuna cu pistolul dar sunt disponibile si separat in magazinul de pescuit online pentru a raspunde cererilor fiecarui pescar de crap.

Diferite oferte si preturi mici, accesibile pentru orice buget alaturi de gama variata de modele ofera ocazia gasirii produsului pentru orice situatie. Produsele sunt realizate din materiale de calitate ce nu isi pierd caracteristicile in timpul utilizarii indelungate.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur