Inapoi

Fire crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1953

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1953

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul crapului, o parte importanta a echipamentului o constituie firele de pescuit utilizate, acestea contribuind la realizarea unor recorduri personale si, in general, la sesiunile de pescuit de neuitat.

In alegerea unui fir de pescuit la crap se iau in considerare mai multe aspecte in functie de echipamentul utilizat, de locul de pescuit si de preferintele personale ale fiecarui pescar.

Firul monofilament ( nailon sau guta de pescuit ), firul textil sau fluorocarbon, sunt toate fire profesionale pentru pescuitul crapului, avand in functie de material, structura si culoare, proprietati specifice pentru diferite utilizari. Firele, indiferent de tipul lor, sunt realizate din materiale de calitate, cu ajutorul tehnologiilor noi de fabricatie, pentru a raspunde cerintelor pasionatilor pescuitului la crap si pentru a-i ajuta sa obtina cele mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit.

Firele pentru pescuitul crapului au proprietati potrivite pentru diferitele tehnici utilizate in acest tip de pescuit: au memorie redusa, sunt rezistente la abraziune, la nod, (unele) au culori ce permit camuflarea pe substrat.

Finisajul in diferite culori sau materialul din care sunt realizate (fluorocarbon) permit camuflarea in diferite locuri de pescuit marind eficienta monturii.

Firele textile cu sectiune perfect rotunda, cu finisaj moale, sunt perfecte pentru monturi rezistente, in functie de necesitati.

Firele pentru pescuit japoneze si nu numai, sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor performante de fabricatie, care le ofera proprietati ce faciliteaza realizarea monturilor fine.

Toate produsele necesare realizarii unor monturi pentru pescuitul crapului pot fi gasite in magazinul online la preturi mici si oferte.Ce inseamna fire de pescuit crap profesionale?

Prin fire de pescuit crap profesionale se intelege o gama vasta de fire principale inzestrate cu anumite caracteristici. De la vizibilitate pe timp de noapte si pana la memorie redusa, exista o serie de proprietati care defineste lumea firelor de crap profesionale.

Care este cel mai rezistent fir de pescuit la crap ?

In general, cel mai rezistent fir de pescuit la crap este firul monofilament de diametru mediu, rezistent la razele de tip UV, rezistent la nod si cu memorie scazuta. Producatori consacrati sunt Fox, P-Line, Korda, Trabucco.

Care este cel mai bun fir fluorocarbon pentru crap ?

Prin datele constructive, fluorocarbonul este similar la toti producatorii. Cu precadere, cel mai bun fir fluorocarbon pentru crap este produs de P-Line.  Tehnologic vorbind, toata gama de fire a producatorului este invelita intr-un strat fluorocarbon. Utilizarea firului de tip fir fluorocarbon ca linie principala poate avea minusuri majore in exploatare, fiind un fir cu memorie ridicata si diametru mare.

Este indicat un test fire pescuit pentru crap ?

Un test fire pescuit pentru crap este irelevant. Rezistenta firului la nod este discutabila, fiind realizata pe portiuni mici de fir. Elongatia polimerului pe distante mari contribuie major la rezistenta la rupere a unui fir de crap. Variatia diametrului in urma unei masuratori raportat la specificatiile producatorului nu reflecta decat marja de eroare a aparatului care produce monofilamentul. Aceasta toleranta este acceptata la nivel mondial in industria pescuitului. In esenta, un test fire pescuit pentru crap nu aduce nici un avantaj pescarului.

Care este cel mai bun fir de pescuit la crap ?

Cel mai bun fir de pescuit la crap este firul care se preteaza nevoilor pescarului. Avand in vedere faptul ca exista doua stiluri de pescuit la crap: lansat si plantat, firul difera atat constructiv cat si ca proprietati. Producatori consacrati in aceasta zona sunt Fox, Korda, Trabucco, P-Line.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur