Fire crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 1580

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
 1. fir textil esp
  • Nou
  • Mai ieftin cu 10 %

  Fir textil ESP Spod Braid 0.22mm/9kg/300m

  Stoc Magazin

  Rating:
  100%
  Regular Price 161,00 LEI Pret Special 144,90 LEI
 2. fir textil marker esp
  • Nou
  • Mai ieftin cu 10 %

  Fir textil ESP Marker Braid 0.22mm/9kg/300m

  Stoc Magazin

  Rating:
  0%
  Regular Price 161,00 LEI Pret Special 144,90 LEI
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 1580

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul crapului, o parte importanta a echipamentului o constituie firele de pescuit utilizate, acestea contribuind la realizarea unor recorduri personale si, in general, la sesiunile de pescuit de neuitat.

In alegerea unui fir de pescuit la crap se iau in considerare mai multe aspecte in functie de echipamentul utilizat, de locul de pescuit si de preferintele personale ale fiecarui pescar.

Firul monofilament ( nailon sau guta de pescuit ), firul textil sau fluorocarbon, sunt toate fire profesionale pentru pescuitul crapului, avand in functie de material, structura si culoare, proprietati specifice pentru diferite utilizari. Firele, indiferent de tipul lor, sunt realizate din materiale de calitate, cu ajutorul tehnologiilor noi de fabricatie, pentru a raspunde cerintelor pasionatilor pescuitului la crap si pentru a-i ajuta sa obtina cele mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit.

Firele pentru pescuitul crapului au proprietati potrivite pentru diferitele tehnici utilizate in acest tip de pescuit: au memorie redusa, sunt rezistente la abraziune, la nod, (unele) au culori ce permit camuflarea pe substrat.

Finisajul in diferite culori sau materialul din care sunt realizate (fluorocarbon) permit camuflarea in diferite locuri de pescuit marind eficienta monturii.

Firele textile cu sectiune perfect rotunda, cu finisaj moale, sunt perfecte pentru monturi rezistente, in functie de necesitati.

Firele pentru pescuit japoneze si nu numai, sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor performante de fabricatie, care le ofera proprietati ce faciliteaza realizarea monturilor fine.

Toate produsele necesare realizarii unor monturi pentru pescuitul crapului pot fi gasite in magazinul online la preturi mici si oferte.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar