Inapoi

Seturi hangers

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

27 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

27 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul unei partide pescuit la crap putem utiliza o serie elemente de echipament electronic, care faciliteaza detectarea rapida a prezentei pestelui in zona in momentul in care acesta devine interesat de momeala prezentata cu deosebita atentie inr-o montura elaborata.

Seturile de hangers sunt utile pentru indicarea rapida a trasaturii astfel incat timpul de reactie este imbunatatit si sansele unei noi capturi cresc.

Se poate alege un set de hangers cu lumina proprie sau unul cu spatiu pentru starlita sau isotopi, in functie de preferintele fiecarui pescar. Exista modele de hanger pentru pescuitul la distante mari, medii sau mici.

Sistemul care permite ajustarea tensiunii firului sau schimbarea lesturilor, alaturi de mufa jack cu care este hanger-ul prevazut pentru conectarea la avertizor sunt detalii ce diferentiaza diferitele modele si faciliteaza alegerea produsului potrivit pentru fiecare pescar.

Seturile de hangers sunt prezentate in cutii rigide ce permit transportul si depozitarea in conditii optime. In timpul transportului acestea reduc riscul deplasarii continutului si posibilele vibratii sau socuri ce pot aparea si care afecteaza componentele si functionarea pe termen lung a produselor.

Indiferent de model, seturile de hangers sunt realizate cu componente de calitate si cu ajutorul tehnologiilor avansate, pentru a face experienta pescuitului mai placuta pentru cei pasionati de pescuitul la crap. Branduri renumite dezvolta in permanenta gama produselor destinate acestui tip de pescuit folosind materiale noi, mai usoare si mai rezistente pentru a mari sansele obtinerii unor rezultate uimitoare.

Puteti gasi produsele din gama indicatorilor in magazinul de pescuit online la oferte si preturi variate, de la cele accesibile indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur