Inapoi

Accesorii diverse monturi clonc

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn, la fel ca orice alt tip de pescuit, presupune utilizarea unor elemente de echipament potrivite pentru situatiile specifice aparute in timpul pescuitului.

Astfel, atat lanseta, mulineta, firul cat si monturile realizate sunt printre elementele care conteaza pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului la somn.

Monturile pentru pescuitul somnului pot fi achizitionate din magazinul de pescuit online sau pot fi confectionate de fiecare pescar in functie de experienta si indemanare. Pentru pescarii care doresc sa adauge monturilor diferite elemente exista accesorii (octopus) care pot imbunatati eficienta acestora si puterea de atractie asupra exemplarelor mari de somn.

Pot fi achizitionate diferite accesorii pentru monturile utilizate in timpul pescuitului la clonc. Acestea difera prin culoare si lungime putand fi alese de fiecare pescar dupa specificul locului de pescuit si dupa preferinte. Accesoriile pentru monturile dedicate pescuitului la clonc sunt disponibile la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice pescar de somn indiferent care este bugetul de care dispune pentru urmatoarea partida de pescuit sau echipamentul pe care il utilizeaza.

Materialul din care sunt realizate permite impregnarea cu diferite arome pentru cresterea eficientei monturii, arome ce raman prezente o perioada lunga de timp si in acelasi timp cresc volumul monturii oferindu-i vizibilitatea necesara petnru trezirea interesului somnilor de dimensiuni mari.

Gama variata de culori, modele si dimensiuni alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs in magazinul de pescuit online si de sfaturile consultantilor permit alegerea accesoriilor potrivite pentru fiecare situatie intalnita si pentru preferintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur