Inapoi

Angulatori

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la crap se bazeaza atat pe experienta fiecarui pescar cat si pe performanta echipamentului utilizat( fie ca vorbim de lansete, mulinete sau suporti pentru lansete, rod pod etc). Inclusiv accesoriile de pescuit ce permit reglarea pozitiei avertizorilors au buzzbarilor sunt elemente importante pentru realizarea unor capturi importante.

Angulatorii, conectori cu pozitie reglabila ce permit instalarea buzzbarilor si avertizorilor in pozitia potrivita, se pot instala pe orice suport de lanseta sau rod pod.

Cu finisaj mat, acestia au rezistenta buna la zgarieturi si o durata de utilizare indelungata. Sunt realizati din materiale performante, foarte usoare si rezistente putand fi folositi atat pentru buzzbari cat si pentru picheti pentru ajustarea positiei avertizorilor fata de lanseta.

Pot fi utilizati si pentru suportul de adapost tip umbrela (suport standard cu filet universal).

Angulatorii sunt realizati din aluminiu usor sau din otel inoxidabil, care elimina riscul aparitiei coroziunii si imbunatateste durata utilizarii.

Modelul si brandul angulatorului utilizat pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte si necesitati.

O gama variata de conectori reglabili poate fi gasita in magazinul de pescuit online unde numeroase modele se remarca prin ofertele si preturile mici.

Modelele si brandurile diferite permit alegerea angulatorului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar, indiferent de tipul echipamentului utilizat. Produsele sunt realizate cu materiale de calitate si poarta semnatura brandurilor recunoscute pentru calitatea de care dau dovada produsele lor chiar daca este vorba de accesorii. Acestea sunt potrivite pentru numeroase situatii de pescuit si imbunatatesc performantele obtinute in cadrul fiecarei partide de pescuit la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur