Inapoi

Galeti pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 156

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 156

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit, in functie de tehnica sau de pestele vizat este necesara utilizarea unor instrumente pentru pregatirea nadei.

Astfel, pentru a raspunde cererii pescarilor, numeroase branduri renumite pentru producerea echipamentului de pescuit au dezvoltat game de produse pentru pregatirea, depozitarea sau transportul nadei, acestea cuprinzand galeti, site, bacuri pentru nada si diverse alte accesorii care faciliteaza munca depusa de ficare pescar pe parcursul unei zile de pescuit.

Ce modele de galeti pentru pescuit gasesti in magazinul nostru online.

Pentru pregatirea nadei sau transportul apei

Puteti alege o galeata realizata din plastic rezistent. Culoarea, capacitatea sau forma (rotunda sau patrata) pot fi alese de fiecare pescar in functie de necesitati sau preferinte, plaja de modele fiind una extreme de variata. Exista numeroase modele de galeata pentru pregatirea si pastrarea nadei. Cele cu capace inchise ermetic pastreaza calitatile nadei pana la momentul utilizarii acesteia. De la cele mai spatioase, cu o capacitate de 17 litri pana la cele de dimensiuni reduse (  3-5 litri ), galetile sunt un accesoriu de neinlocuit in pescuitul modern.

De asememea, exista posibilitatea achizitionarii unui set pentru stocarea nadei, alcatuit din galeata, capac, sita si bac pentru nada astfel incat toate elementele necesare pregatirii si pastrarii in condotii optime a acesteia se afla la indemana pescarului intr-o forma compacta care nu ocupa spatiu important in timpul transportului.

Sunt disponibile si diferite modele de galeti ce faciliteaza transportul apei. Denumite in mod usual Collapsible Water Bucket, aceste galeti gandite pentru transportul de apa pe malul apei dispun de un design compact, pliabil, ce permite pescarilor sa ascunda usor acest instrument de mare ajutor. O alta optiune poate fi galeata modulara ce permite atasarea laterala a cutiilor incluse oferind astfel un spatiu generos pentru nada sau alte accesorii, avand astfel mereu la indemana strictul necesar unei partide de pescuit reusite.

 Nume precum, Fox, Shimano,Ridge Monkey, Colmic, Maver, Trakker, MAP, Team Feeder sau CC Moore se regasesc in portofoliul magazinului Total Fishing, cu modele variate, oferind fiecarui pescar in parte solutii optime la preturi accesibilie.Ce este o galeata pentru pescuit ?

Galeata pentru pescuit este un recipient de transport, depozitare si de preparare a nadei de pescuit. Vine in diferite forme si dimensiuni pentru a acomoda orice situatie in care se poate regasi un pescar.


De cate tipuri este o galeata pentru pescuit ?

Galeata pentru pescuit poate fi patrata, dreptunghiulara sau rotunda. De asemenea, poate fi realizata din material PVC sau material moale pliabil.


Ce rol are o galeata pentru pescuit ?

Rolul unei galeti de pescuit este de transport, depozitare si preparare a nadei.


Este recomandata o galeata pentru pescuit pliabila ?

In situatia in care pescarul nu are nevoie de o cantitate mare de nada pe durata partidei de pescuit si este limitat ca spatiu de transport al echipamentului, galeata pentru pescuit pliabila este cea mai buna solutie.


Cand folosim o galeata pentru pescuit cu sita ?

In conditiile in care se va pescui cu nada, procesul de sitare este esential. Sita de pescuit vine in diferite diametre in functie de granulatia nadei.


Ce este un bac de nada pliabil ?

Bacul de nada este varianta unei galeti de pescuit realizat dintr-un material special, ce poate fi pliat si nu pierde apa . De asemenea, se poate plia ( este modul de strangere compacta al acestui produs ) si este prevazut interior cu o membrana cauciucata cu rol de retentie al lichidelor folosite in procesul de umezire al nadei.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur