Inapoi

Ligne aligner

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 142

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 142

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pasionatii pescuitului la crap stiu ca un detaliu important pentru imbunatatirea  capturilor in timpul partidei de pescuit il constituie prezentarea carligului in cadrul monturii. Aceasta poate oferi un avantaj care sa atraga atentia pestilor sau, din contra, poate diminua sansele ca momeala sa fie sesizata.

Line aligner este un accesoriu ce acopera o parte a tijei carligului (si a firului cu care este legat) pentru a modifica pozitia acestuia in cadrul monturii, marind eficienta ei.

Accesoriile de acest tip au culori diferite fiind potrivite pentru pescuitul pe mai multe tipuri de substrat. Fiecare pescar poate alege culoarea dorita in functie de locul de pescuit ales pentru urmatoarea partida de pescuit la crap.

De asemenea, dimensiunea acestor accesorii determina compatibilitatea lor cu carligele de anumite dimensiuni iar lungimea lor poate fi ajustata prin taierea capului mai larg.

Puteti gasi numeroase produse din gama line aligner, toate sunt realizate din materiale de calitate ce vor acoperi carligul oferindu-i pozitia potrivita pentru o montura atragatoare pentru pestii vizati.

De asemena, spre deosebire de tuburile termosensibile, acestea pot fi refolosite, iar timpul de realizare a monturii va fi scurtat, permitand alocarea unei perioade mai lungi de timp pescuitului si mai putin pentru pregatirea echipamentului ( inclusiv a monturii pentru pescuitul crapului).

Exista diferite modele, culori si diemensiuni de la branduri renumite prin calitatea materialelor utilizate si eforturile constante depuse in dezvoltarea elementelor de echipament si accesoriilor potrivite pescuitului la crap. Totul pentru a imbunatati experientele traite de pasionatii pescuitului la crap pe malul apei, in mijlocul naturii. Oferte si preturi mici sunt disponibile la produse ce raspund celor mai riguroase cerinte ale fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur