Inapoi

Gafe

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

10 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la rapitor atat din barca cat si de pe mal, este necesara utilizarea echipamtnului potrivit pentru a scoate din apa exemplarele prinse. Unul din instrumenetele care se pot utiliza pentru aducerea la mal a exemplarelor de mari dimensiuni este gafa.

Gafele sunt rezistente la sarcini mari si la coroziune. Realizate din materiale de calitate (otel inoxidabil, aluminiu etc) acestea pot fi utilizate atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin.

Constructia telescopica sau fixa, manerul ergonomic cu finisaj ce asigura o prindere ferma in orice conditii, lungimea si numarul de tronsoane sunt doar cateva din elementele ce sunt luate in calcul in momentul achizitionarii unei gafe pentru pescuitul la spinning.

De asemenea, puteti alege o gafa in functie de bugetul propus sau de brandul favorit. Indiferent de modelul preferat, puteti gasi numeroase produse din aceasta gama in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru urmatoarea partida de pescuit la rapitor. Gafele sunt realizate din materiale rezistente la conditii dificile de pescuit si pot fi alese in functie de caracteristicile locului de pescuit ales sau de preferintele fiecarui pescar. Numeroase modele poarta numele unor branduri renumite pentru eficienta si rezistenta in timp a produselor lor si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului la spinning, atat pentru marirea confortului si reducerea efortului necesar in timpul unei partide de pescuit cat si pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de fiecare pescar indiferent de experienta.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur