Inapoi

Pietre de ascutit, pile

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

13 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la rapitori ca si pentru pescuitul celorlalte specii, utilizarea celor mai bune instrumente pentru mentinerea in conditii optime a echipamentului este un detaliu necesar care poate face diferenta in timpul unei partide de pescuit la spinning.

Mentinerea carligelor ascutite asigura o buna inteparea in timpul trasaturilor violente ale pestilor de mari dimensiuni.

De asemenea, pentru mentinerea cutitelor, lamelor de foarfeca etc este necesara utilizarea unei pile sau pietre de ascutit.

Pilele pentru ascutirea carligelor sunt de mai multe tipuri (ex. cauciuc abraziv) si sunt usor de utilizat. Exista modele cu santuri speciale ce permit fixarea pentru ascutire, concepute pentru diferite marimi de carlige.

Pilele pentru carlige au maner ergonomic putand fi usor manevrate. De asemenea exista si pietre pentru finisare care completeaza gama produselor pentru intretinerea carligelor. Pentru verificarea in detaliu a rezultatului finisarii poate fi utilizata o lupa disponibila alaturi de alte accesorii in magazinul de pescuit online.

Prin utilizarea pietrelor de ascutit carligele sau pilelor se imbunatatesc sansele inteparii ferme a pestelui cu ajutorul carligelor perfect ascutite.

Indiferent de modelul carligelor pe care le utilizati, le puteti intretine cu ajutorul pietrelor si pilelor pentru ascutire disponibile in magazinul de pescuit online si in cel fizic, insotite de specificatii pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor, toate acestea permitand alegerea produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar de rapitor.

Pietrele de ascutit carlige sunt realizate de branduri renumite prin materialele si tehnologiile de ultima ora utilizate in dezvoltarea noilor game de produse si pentru rezultatele bune obtinute cu ajutorul lor atat de pescarii experimentati cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului la spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur