Inapoi

Voblere Strike Pro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 368

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 368

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui vobler Strike Pro

Pentru pescarii de rapitori alegerea tipului de naluca artificiala pe care o vor utiliza in timpul partidelor de pescuit este un element important caruia ii vor acorda o atentie crescuta. Astfel indiferent de specificul locului de pescuit ales sau tehnica practicata, spinning sau casting, de tipul pescuitului - de apa dulce sau marin, pescarii pot alege dintr-o gama variata de naluci artificiale care sa raspunda cerintelor, prin constructie, marime, greutate, adancime de evolutie etc. Pescarii care prefera utilizarea unui vobler Strike Pro pot alege dintr-o gama variata de modele si culori naluca potrivita avand garantia unei constructii rezistente, cu rezultate exceptionale si un design realizat pe baza cunostintelor in domeniul pescuitului la diferitele specii de rapitori. Astfel, cu eficienta dovedita atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora  voblerele Strike Pro asigura o experienta reusita pescarilor de rapitori si atrag interesul diferitelor specii prin miscarile naturale si vibratiile produse in functie de model.

Cum alegem un vobler Strike Pro

Pescarii de rapitori pot alege voblere pe care le utilizeaza in functie de caracteristicile celorlalte elemente de echipament, sau ale nalucii artificiale (lungime, greutate, culoare, adancime de evolutie etc).

Voblerele Strike Pro sunt realizate din materiale rezistente imbinand componentele de calitate cu designul realist care trezeste interesul pestilor rapitori. Structura robusta si echilibrul perfect pe care il dovedesc voblerele Strike Pro alaturi de gama variata de modele si culori permit obtinerea unor performante deosebite atat in timpul concursurilor importante cat si in afara acestora.

Tipul voblerului(Crankbait, Minnows, Jerkbait,Topwater, Glider etc), evolutia sa (Floating, sinking suspending), marimea si greutatea sa, sunt elemente importante pentru alegerea unui vobler.

Strike Pro Baby Pro, Flap Jack, Mustang Minnow, Archbach, Cranky, Baby Buster, Cranky Deep, Wolf Tail JR, Pygmy, Tiny Buster, Pygmy Foint, Glider, Goby Popper sunt doar cateva din modelele voblerelor Strike Pro care si-au castigat recunoasterea prin calitatile lor in randul pescarilor de rapitori.

De ce sa alegem un vobler Strike Pro de la Total Fishing?

In magazinul online si fizic de pescuit Total Fishing sunt disponibile numeroase serii de voblere Strike Pro la oferte si preturi mici, accesibile atat pescarilor incepatori cat si celor experimentati in domeniul pescuitului la casting sau spinning. Fiecare produs este insotit de specficatii petnru identificare rapida a marimi si greutatii, culorii si adancimii de evolutie pe baza carora fiecare pescar poate alege cu usurinta modelul pe care il doreste. Recomandarile consultantilor magazinului pot, de asemenea, sa faciliteze alegerea unui vobler care va aduce noi trofee impresionante in timpul urmatoarelor sesiuni de pescuit la rapitori.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur