Mulinete crap Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap Daiwa

Pentru pescarii de crap, mulineta pe care o aleg la fiecare partida de pescuit alaturi de lanseta, este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate atat in timpul lansarilor la distanta cat si in timpul recuperarii exemplarelor de mari dimensiuni. Alegerea unei mulinete Daiwa pentru crap ofera garantia calitatii componentelor utilizate si performanta tehnologiilor binecunoscute ale brandului la preturi accesibile.

Cum alegem o mulineta de crap Daiwa

Mulinetele pentru pescuitul crapului concepute de Daiwa pot fi alese in functie de caracteristicile locului de pescuit preferat sau de echipamentul utilizat. Constructia foarte rezistenta ( de ex. ax din otel inoxidabil ce asigura functionarea uniforma a mecanismelor o perioada indelungata), tipul franei( frana rapida), echiparea cu baitrunner, clipul pentru fir, disponibilitatea tamburului de rezerva, raportul de recuperare, capacitatea tamburului etc, sunt alte elemente ce conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete pentru pescuitul crapului de la Daiwa.

Tehnologiile performante caracteristice brandului (Infinite Anti Reverse, Slow Cross Wrap, Air Bail, Quick Drag System etc) asigura performanta mulinetei in fata celor mai mari provicari. Windcast BR, Black Widow BR, Emcast BR, Phantom Carp sunt doar cateva din numele binecunoscute ale seriilor care fac parte din gama mulinetelor pentru pescuitul crapului realizate de Daiwa.

De ce sa alegi o mulineta de crap Daiwa de la total Fishing

Gama variata a mulinetelor Daiwa pentru crap ce poate fi regasita in magazinul online si cel fizic la oferte si preturi, alaturi de specificatiile disponibile pentru fiecare produs si sfaturile competente ale connsultantilor Total Fishing asigura posibilitatea alegerii modelului potrivit pentru cerintele oricarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur