Inapoi

Mulinete crap Banax

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de crap Banax

Iubitorii pescuitului la crap aleg cu atentie fiecare element al echipamentului de pescuit utilizat. Importanta folosirii unei mulinete care sa reziste in fata celor mai dificile incercari aparute pe parcursul zilei de pescuit (sa permita lansarile rapide la distanta si recuperarea usoara a exemplarelor mari) este esentiala pentru succesul sesiunii de pescuit la crap. Mulinetele Banax ofera garantia folosirii unui produs de calitate disponibil la un pret avantajos. Banax dispune de o gama de mulinete pentru pescuitul la crap care raspunde cerintelor pescarilor indiferent cat de exigente ar fi acestea.

Cum alegem o mulineta de crap Banax

Mulineta dedicata pescuitului la crap poate fi aleasa in functie cerintele si necesitatile fiecarui pescar, de tehnica practicata, de buget, sau caracteristicile locului de pescuit ales. Astfel, modele de mulineta echipate cu baitrunner sau frana rapida, cu tambur de rezerva etc. sunt variante ce raspund anumitor situatii specifice sesiunilor de pescuit la crap. Materialele performante si tehnologiile de noua generatie utilizate la fabricarea mulinetelor sunt detalii importante in momentul deciziei de achizitionare a unui anumit produs. Forma tamburului ce asigura lansarile precise la distanta, marimea mulinetei si capacitatea tamburului, raportul de recuperare etc sunt alte specificatii ale fiecarei mulinete ce pot fi regasite in magazinul de pescuit online. Helicon 5600NF, Helicon 60NF, sunt doar cateva din mulinetele gamei Banax pentru pescuitul crapului.

De ce sa alegi o mulineta Banax de la Total Fishing

Numeroasele modele de mulinete pentru pescuitul crapului Banax care sunt disponibile la oferte si preturi avantajoase in oferta magazinul de pescuit online si fizic permit alegerea produsului perfect pentru fiecare pescar avand garantia unui pret excelent.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur