Inapoi

Mulinete feeder Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

28 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

28 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete de feeder Daiwa

Cei care cunosc frumusetea pescuitului la feeder stiu ca mulineta sau mulinetele utilizate la fiecare sesiune de pescuit sunt esentiale pentru reusita zilei de pescuit. Pentru a lansa nada si momeala la locul dorit oricat de mare ar fi distanta si pentru recuperarea usoara a pestilor prinsi, de la cei de mici dimensiuni pana la exemplarele impresionante este necesara utilizarea unei mulinete eficiente si rezistente. Alegerea unei mulinete Daiwa pentru pescuitul la feeder garanteaza calitatea materialelor si utilizarea tehnologiilor inovatoare caracteristice brandului. Inovatiile tehnologice utilizate in fabricarea noilor modele de mulinete garanteaza functionarea acestora in cele mai bune conditii indiferent de situatiile dificile din timpul lansarilor sau recuperarii.

Cum alegem o mulineta de feeder Daiwa

Pescarii de stationar pot alege dintr-o gama variata de mulinete Daiwa pentru pescuitul la feeder modelul care se potriveste echipamentului detinut deja, locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire in natura sau bugetului propus. De asemenea, poate alege o mulineta cu componentele realizate din materiale rezistente (Zaion) ce permit utilizarea in cele mai bune conditii atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre incepatori. Avand la baza cele mai noi tehnologii Daiwa (Digigear II, Lght &Tough, Infinite Anti Reverse, Silent Oscillation System, MagSealed etc.) mulinetele pentru pescuitul la feeder ofera performante in cele mai dificile situatii. Acestea permit lansarea la distanta si recuperarea fara efort a pestilor prinsi. TDR Cast IZM Feeder, N’Zon Plus, Distance, Lexa W, Ninja Match&Feeder, TD Feeder etc sunt doar cateva din seriile mulinetelor Daiwa dedicate pescuitului la feeder.

De ce sa alegi o mulineta de feeder Daiwa de la Total Fishing

Numeroasele modele de mulinete pentru feeder Daiwa, de la variantele ieftine, accesibile oricarui pescar pana la cele din gama superioara de pret, care sunt disponibile in magazinul de epscuit online si fizic la ofere si preturi avantajoase permit alegerea produsului potrivit cerintelor fiecarui pescar de feeder.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur