Inapoi

Corturi pescuit JRC

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unui cort JRC

Pentru asigurarea confortului in timpul sesiunilor de pescuit desfasurate pe parcursul unei perioade mai lungi este necesara utilizarea unui cort care asigura protectia atat impotriva elementelor naturii (soare, ploaie, vant, frig) cat si impotriva insectelor pentru ca atentia pescarilor sa se poata concentra asupra noilor exemplare prinse. Corturile JRC asigura confortul pescarilor chiar si in cele mai dificile conditii iar instalarea usoara este gandita pentru reducerea timpului alocat pentru pregatiri. Constructia rezistenta, impreuna cu materialele de noua generatie si tehnologiile inovatoare utilizate la constructia acestora sunt detalii ce garanteaza siguranta utilizarii corturilor JRC in timpul sesiunilor de pescuit..

Cum alegem un cort JRC

Corturile de pescuit JRC raspund cerintelor pescarilor acoperind toate situatiile posibile. Gama JRC cuprinde corturi de 1 sau 2 persoane, avand spatiu generos pentru echipament si bagaje, sistem ce permite fixarea lansetelor, buzunare interioare pentru depozitare, groundsheet pentru confort si cuie pentru ancorare. De asemenea sunt disponibile foi de cort suplimentare (Winter Skin) compatibile cu anumite modele de corturi pentru reducerea condensului si cresterea temperaturii in perioada rece sau diminuarea acesteia pe perioada verii. Ferestrele cu plasa impotriva tantarilor si zonele de ventilatie asigura circularea aerului pentru a mentine temperatura stabila in interiorul cortului. Structura rezistenta, usoara (aluminiu utilizat in industria aerospatiala) face fata celor mai dificile situatii. Quad 2G Dome, Extreme TX2 Man, 2G Quad Continental sunt doar cateva din modelele de corturi JRC pentru pescuit.

De ce sa alegi un cort JRC de la Total Fishing

Numeroasele modele disponibile in oferta magazinului de pescuit online si fizic alaturi de specificatiile tehnice ale fiecarui produs ofera oportunitatea pescarilor de a alege cortul dorit la un pret avantajos..

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur